OBRAČUN NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE I PARTIZANA Nezapamćen haos u Bijeljini, ima mrtvih, čak 19 uhapšenih!

U Bijeljini je uhapšeno devetnaest osoba, koje su protekle noći učestvovale u tuči sa smrtnim posledicama od kojih je A.P. iz Bijeljine preminuo, a B.K zadobio tjelesne povrede.

Iz Policijske uprave Bijeljina su potvrdili da je u toku kriminalistička obrada uhapšenih i rad na dokumentovanju krivičnih djela ubistvo i učestvovanja u tuči.
Također, preduzimaju i istražne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja činjenica i okolnosti koji su doveli do tog događaja.

Aktivnosti policije su preduzimaju pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

U Policijskoj upravi Bijeljina je potvrđeno da je muškarac inicijala A.P. (30) iz Bijeljine preminuo od posljedica povreda koje je zadobio u tuči, a B.K. (33) je povrijeđen i primljene u bijeljinsku bolnicu.

A.P. je, zbog težine povreda, preminuo tokom transporta u Beograd.

Tuča se dogodila jadan sat nakon ponoći, na parkingu hotela “Sveti Stefan” u Dvorovima, gdje je, kako se saznaje, bio prethodno dogovoren “obračun” navijača Crvene zvezde i Partizana iz Bijeljine.
Lokalni mediji su javili da su navijači koristili metalne šipke i drvene palice, a navodno je do sukoba došlo zbog brisanja grafita jednog od klubova.