in

Oduševljava linijom! Otkriveno kako je Ana Nikolić izgubila čak 35 kilograma

Srbijanska folk pjevačica Ana Nikolić ne prestaje oduševljavati svojom linijom, s obzirom na to da je u manje od četiri mjeseca izgubila čak 35 kilograma. Pjevačicu su godinama prozivali zbog debljine pa se zainatila i sa 93 kilograma spala na 58.

View this post on Instagram

🌴🌊☀️👙 @dharma.beachwear @infinityfatloss 💊

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Da bi vratila izgled koji je imala na početku karijere, Ana je mjesecima bila na strogoj dijeti i naporno je trenirala.

– Ani su se smučile prozivke da je debela! Zalogaje su joj brojali i pratioci na društvenim mrežama i mediji, pa i bliski ljudi. Pukao joj je film prije četiri mjeseca, kad me pozvala i rekla: ”E dosta je bilo!”, rekla je Anina prijateljica te je dodala: ”Istog dana je pozvala i mamu Miljanu, koja ima svoju teretanu, i tražila da zajedno treniraju. Njena majka joj je odmah napravila program vježbi.”

Osim što je krenula intenzivno trenirati, Ana je morala promijeniti i prehranu.

– Odmah je izbacila hljeb, slatkiše, alkohol i gazirana pića. Prehrana joj se već mjesecima bazira na mesu i salatama, koje jede uvijek u isto vrijeme. Ana odlazi rano u krevet, ali rano i ustaje, a dan joj počinje čajem od poljske preslice i vježbanjem. Znala je da neće imati rezultate ako ne bude disciplinirana, pa je odlučila da ustraje. Ona je veliki gurman, nije joj bilo nimalo lako – priča Anina prijateljica.

Osim iscrpljujućih treninga i zdrave prehrane, Ana je pila i tablete za mršavljenje, čije je zaštitno lice – dodala je Anina prijateljica.

Ana je trenutno na putovanju po Aziji, gdje je masažama dodatno smanjila obim struka, kukova i butina.

– Svakog dana idem na čuvene tajlandske masaže, koje su melem za tijelo i izuzetno blagotvorne za smanjivanje kilaže. Za razliku od drugih destinacija, boravak na Tajlandu uvijek mi donosi neki poseban ritam, pa se nakon tog putovanja uvijek vratim s nekoliko kilograma manje.

UHVAĆEN U PREVARI?! Pogledajte reakciju muškarca kad je shvatio da ga snimaju!

Ne mogu bez sporta! Amra Džeko svoje slobodne dane provodi sa djecom na skijanju