in

Popularni Ezel prevario trudnu suprugu sa muškarcem?!

Iako je već četiri godine u braku s 13 godina mlađom kolegicom Sinem Kobal, sve su glasnija šuškanja da je 46-godišnji glumac homoseksualac.

Poznati turski glumac Kenan İmirzalıoğlu, našoj publici poznatiji kao Ezel iz istoimene turske sapunice i njegova supruga Sinem Kobal ove godine postaju roditelji. Turski mediji su ranije pisali kako par očekuje djevojčicu, no, čini se da u njihov dom ipak dolazi dječak.

Ono što je posebno uzdrmalo tursku javnost ovih dana jeste vijest da je turski glumac prevario trudnu suprugu i to s 37-godišnjim glumačkim kolegom. Kenan je jedan od najpopularnijih glumaca u rodnoj zemlji, a iako se posljednjih godina nastojao povući iz javnosti, mediji ne prestaju iznositi detalje iz njegovog privatnog života. Iako je već četiri godine u braku s 13 godina mlađom kolegicom Sinem Kobal, sve su glasnija šuškanja da je 46-godišnji glumac homoseksualac.

Na ovu temu pisalo se i 2013. godine, onda je Kenan te navode demantirao, a posljednjih nekoliko sedmica šuška se da suprugu vara s javnosti nepoznatim 37-godišnjim glumačkim kolegom. Da stvar bude gora, a i zbog čega je turska javnost zgrožena jeste što Sinem čeka njihovo prvo dijete.

– Sinem je bila svjesna u što se upustila. Već se godinama priča da Kenan voli muškarce te da ju je prevario s njih nekoliko. No, Sinem ga voli i nada se da će se promijeniti i shvatiti da je ona jedino što mu treba. Najviše zbog toga je i željela dijete – da ih još više zbliži, no njega ni to nije spriječilo da se spetlja s mlađim kolegom – kazao je za turske medije neimenovani izvor.

Otac priznao ubistvo bebe: Tukao dijete jer ga nervirao plač

Slovenci sa godišnjeg došli pozitivni: U Hrvatskoj broj novooboljelih ponovo skočio do neba