Šešelj totalno poludio: Dao izjavu nakon izlaska iz bolnice koja dokazuje da mu je bolje bilo da je ostao

Preuzmite android aplikaciju
Preuzmite aplikaciju

Amerikanci su ušli u Šešeljevo srce! Vojislav Šešelj, lider SRSA, operiran je u četvrtak ujutro u Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gdje mu je zamijenjen pacemaker.

Unatoč tome što je to, iako rutinska, bila operacija srca, istog je dana izašao je iz bolnice. On kaže da je tako odlučio na vlastitu odgovornost jer nema vremena za izležavanje u bolnici, rekao je srpskom dnevniku Alo.

Objasnio je čemu služi uređaj koji nosi u srcu i koji je proizveden u Americi, a ne u Rusiji…

“Pa, normalno da sam izašao odmah iz bolnice. Ta operacija za mene nije bila strašna, što bi rekli moji Hercegovci „pala muha na međeda“, a i brojne obaveze su me čekale. Evo, sad su mi bili doktori da me pregledaju i medicinska sestra je dolazila da mi previje ranu. Sve je sasvim u redu”, rekao je Šešelj.

Od doktora je zahtijevao da mu objasne kako će izgledati operacija i što će mu ugraditi u srce prije no što je ušao u kiruršku salu.

“Temeljito su mi pregledali srce i kako funkcionira s dvije elektrode koje su u njemu. Budući da su elektrode dobro postavljene, ostale su u srcu. Promijenili su aparat koji se zove kardioverter-defibrilator i ujedno je u njega ugrađen pacemaker. Taj kardioverter-defibrilator utječe na smanjivanje aritmije i tahikardije, a u slučaju prevelike tahikardije izaziva šokove koji sprečavaju iznenadnu smrt. A pacemaker djeluje u slučaju iznenadne srčane slabosti, pali se kao motor koji pojačava rad srca. Prošli put su mi u Nizozemskoj ugradili njemački, a sad američki”, kaže ratni zločinac.