Skupština BIZ Helsingborg održaće se u subotu

Skupština BIZ Helsingborg

BIZ Helsingborg koristi priliku da sve članove podsjeti i pozove na redovnu godišnju Skupštinu koja će se održati u subotu, 27. januara 2018. godine sa početkom u 14.30h, u prostorijama Džemata.

”Svim članovima smo već poslali poštom poslali pismo. U slučaju da ima onih koji su promjenili adresu, a nisu nam javili i nisu dobili pismo, zamolili bi da nam se jave kako bi mogli ažurirati njihove podatke u našem registru”, saopšteno je iz Helsingborga.

Malo podsjećanje, u četvrtak, 25. januara, u 18 sati omladina će održati svoju Skupštinu, pa bi bilo dobro da što više naše omladine prisustvuje.

Podsjećanja radi, u Kraljevini Švedskoj živi oko 80.000 osoba porijeklom iz Bosne i Hercegovine, uključujući potomke bh. iseljenika rođene u Švedskoj, odnosno drugu i treću generaciju bh. migranata, koji prema brojnosti spadaju u treću imigrantsku grupu u toj zemlji.

Većina ih je stekla švedsko državljanstvo oko 50.000 jer je Švedska jedna od zemalja sa kojom je BiH potpisala bilateralni Sporazum o dvojnom državljanstvu.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.