SNIJEG IZAZVAO POTPUNI HAOS U HRVATSKOJ “Već više od 45 minuta čekamo u koloni”

Snijeg u Hrvatskoj. Foto: 24sata.hr

Trenutno nema slobodnog cestovnog pravca za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci i obratno, objavio je HAK u srijedu.

Zimski su uvjeti na većini cesta u Lici, Gorskom kotaru, dijelu Karlovačke i Zadarske županije, uključujući autoceste A1 između čvorova Gornja Ploča i Maslenica, A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo II te državne ceste: DC1 Čeglje-Korenica-Gračac-Knin, DC3 Zdihovo-Delnice-Kikovica i DC8 Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena, piše HAK.

Trenutno nema slobodnog cestovnog pravca za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci i obratno. Kod Svetog Roka je bio i sudar.

– Već više od 45 minuta čekamo u koloni, vidio sam i kamion sa specijalnim teretom koji je zapeo u snijegu. On je bio jedan od razloga što je nastala kolona. Sada smo prošli, na cesti ima bar 15 centimetara snijega – ispričao je jedan od vozača hrvtskim medijima.

HAK javlja u 13.15 sati da se zbog snijega i teretnog vozila u kvaru na autocesti A1 između čvorova Maslenica i Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi jednim trakom, u koloni dugoj oko 5 kilometara te uz zastoje.

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.