in ,

Strahovit zemljotres do temelja uzdrmao Sarajevo, tlo se treslo nekoliko minuta: Izgleda da se radi o posljedicama katastrofe koja je pogodila Albaniju!

Strahovit zemljotres uzdrmao je rano jutros oko 3 i 50 sati širu okolinu Sarajeva,

Izgleda da se radi o posljedicama katastrofe koja je pogodila Albaniju!

Kako javljaju evropske seizmološke agencije Albaniju je upravo pogodio potres magnitude 6,3 stepeni Rihtera!

Brojni građani glavnog grada BiH su nam javili kako ih je snažno podrhtavanje tla probudilo, a tlo se, kako kažu, treslo nekoliko minuta.

Treba istaći da je u toku jučerašnjeg dana (25. 11.) obližnju Albaniju pogodilo čak pet zemljotresa tako da bi se novi potres u BiH mogao dovesti u vezu sa ovim saznanjima.

U Sarajevu vjerovatno neće biti ni materijalne štete ni ljudskih žrtava, ali činjenica je da je stanovništvo itekako uznemireno jer je zemljotres trajao čak nekoliko minuta.

Podsjetimo, posljednji potres jačine 3,9 stepeni prema Richterovoj skali registrovan je u BiH prije tačno sedam dana na području Hercegovine.

Web stranica evropskog seizmološkog centra je pala i trenutno nije u funkciji. Uskoro očekujemo najnovije informacije iz Albanije.

Ljiljana Jakšić, poznata po ulozi Salvete, dobila kćerku u 52. godini života, koja danas slavi šesti rođendan. EVO ŠTA PORUČUJE SVIM RODITELJIMA.

Tlo se treslo od Albanije do Bosne i Hercegovine: Dva zemljotresa jačine 6.2 i 6.8 stepeni po Richteru probudila cijeli Balkan!