in ,

Svjetski poznata doktorica tvrdi da smrt dolazi iz crijeva: Puna su mrtvih parazita, a evo kako da ih očistite od hrane koja je zlo!

Ruska biohemičarka i doktor prirodne medicine Marva Vagaršakovna Oganjan iza sebe ima 45 godina iskustva u medicini i laboratoriji. Nikada se nije ustručavala da svoje znanje i otkrića podeli sa cijelim svijetom, kako bi ljudi kroz njene savjete mogli da poprave zdravlje i kvalitet svog života.

Osnova njenih teorija počiva na istraživanju uzroka modernih bolesti, uključujući alergije, hipertenziju, rak, dijabetes i ostale bolesti koje zvanična medicina naziva ‘bolestima načina života’. Marva daje jednostavna pravila koja treba da sledite kako biste imali zdravo tijelo i bistar um.

1. Izbor hrane

Niko ne želi da se razboli. Želja da vas ništa ne boli je sasvim normalna želja, a bolest je pravi zločin prema organizmu.

– Prilagođavanjem ishrane ćete prilagoditi cijeli život – kaže Marva i objašnjava da se uz adekvatnu hranu ne mijenja samo tijelo, već i psiha.

2. Moderna medicina ne liječi bolest, već njene simptome

Simptomi ne mogu da se izliječe, mogu samo privremeno da se umire. Ali, onda se ponovo javljaju, u istoj ili sasvim novoj formi. Najgore od svega je to što tada bolest ima tendenciju da postane hronična ili da evoluira u neku drugu, još goru.

– Na primjer, ako ste kao djete često patili od upala pluća, nije čudo ako vam se u 35. formira rak dojke. Takve transformacije bolesti iz jedne u drugu su prirodne – kaže Marva i dodaje da su te stvari mnogim ljekarima i dalje neshvatljive.

Zapamtite, sve što vas je mučilo u djetinjstvu, pojaviće se u odraslom dobu kad tad, u nekom obliku – upozorava doktorica

3. Smrt dolazi iz crijeva

Da se opet vratimo na djetinjstvo. Od čega deca još boluju, osim prehlada i upala grla? Tu su ovčije boginje, zauške, rubeole i tako dalje, koje se klasifikuju kao dječije bolesti, jer se većinom obole u detinjstvu, jer ih je u odraslom dobu teže podijneti.

Zašto? Za početak, ne obole sva djeca od ovih bolesti.

One pogađaju djecu koja u sebi imaju više ‘materijala’ podložnom razvoju virusa koji izazivaju ove bolesti. Zbog čega onda djeca češće boluju od njih nego odrasli? Odgovor je jednostavan – dječije tijelo je izloženo najrazličitijim vrstama prljavštine, koja se prije svega akumulira u crevima.

U prirodnoj medicini čak postoji izreka da smrt dolazi iz crijeva, i to je bukvalno tako. Kada bismo znali i poštovali pravila redovnog čišćenja crijeva, živeli bismo veoma dugo i zdravo. Zbog toga je od ključnog značaja i šta jedemo.

4. Pravilna i nepravilna ishrana

Hrana je pravi blagoslov, ali može da postane i pravo zlo.

– Zla hrana je ona koja se prodaje u kantinama, jede u vrtićima, školama, bolnicama, vojsci. To je pravi kriminal za zdravlje. Zbog nje se djeca u vrtićima razboljevaju. U Švajcarskoj, na primjer, djeca u vrtićima jedu voće, salate i čaj sa medom. To je djeci dovoljno da budu sita i zdrava, fizički i mentalno.

Crijeva su prepuna ostataka fekalnih materija, trule i polutrule sluzi, živih, poluživih i mrtvih parazita. Deo hranljivih materija trebalo bi da prolazi kroz zidove crijeva, ali ne može zbog naslaga ovog otpada. Zato je važno da se pravilno hranite, jer ako se biohemija tijela i biohemija namirnica slažu, jer se tada tijelo čisti i sprječava se rizik za nastanak bolesti.

Najvažniji savjet Marve Vagaršakovne Oganjan

– Da se ne biste razboljeli, morate da imate društvenu svijest. Društvo kreira alkohol i alkoholizam, a onda se bori sa njim. To je paradoks današnjeg vremena.

Marvin recept za čišćenje tijela od parazita

– Alkalna sredina ubija parazite. Da biste povećali nivo PH vrijednosti, jedite sirovo povrće i voće. Izbacite iz ishrane brašno, tjesteninu i slatkiše. Jedna od najdjelotvornijih metoda otklanjanja parazita je gladovanje. Postite i sve će biti u redu sa vašim tijelom. Ne zaboravite i na upotrebu ljekovitog bilja sa medom i sokom od limuna – savjetuje Marva.

Skidala čovjeku sihire pa ga ojadila za 360.000 maraka

Leopard se ušunjao u zgradu i napao labradora koji je spavao: Četiri minuta je trajala borba!