in

URAGAN RUŠI SVE PRED SOBOM Apokalipsa u Americi, mnogo smrtno stradalih!
Uragan Michael koji je iza sebe ostavio prizore pustošenja na Floridi, uzrokovao je smrt najmanje 17 osoba, a vlasti strahuju da će taj broj porasti te da će operacije spašavanje dugo trajati, javljaju američki mediji.

U gradiću su deseci kuća, trgovina, restorana u potpunosti odneseni vjetrom do više stotina metara unutar kopna, ili pretvoreni u komade olupina. Radi se o najžešćem uraganu koji je pogodio sjeverozapad države od početka bilježenja 1851.

Michael je pogodio i druge savezne države krećući se duž obale – Virginiju, Sjevernu Karolinu koja je već pogođena uraganom Florence prošlog mjeseca, te Georgiju.

Američki predsjednik Donald Trump najavio je da će otputovati na Floridu početkom sedmice.

– Svako američko srce kuca za naše sugrađane pogođene uraganom Michael. Lijepo ime za jedan razorni uragan. Puno je područja pogođeno ali mi samo želimo svima dati ljubav. Ovo je bio jedan od najrazornijih uragana koji je ikad pogodio našu zemlju. Bog vas blagoslovio. Hvala vam – kazao je Trump.
Više od 300.000 ljudi ostalo je bez električne energije, a stanovnici duž obale čekaju oporavak.

Jezive scene u Banja Luci: Pogledajte kako policajac mladiću prijeti da će završiti kao David Dragičević

Dodik zaprijetio Komšiću, a onda ga je počeo brutalno ismijavati: Bit ću protiv njegove tužbe za Pelješki most, to je suvereno pravo Republike Hrvatske