Veleposlanik BiH u Japanu Marić susreo se s Tadamarijem Oshimom

Posljednje Vijesti

Veleposlanik Bosne i Hercegovine u Japanu Borislav Marić susreo se s predsjedavajućim Doma naroda u Parlamentu Japana Tadamarijem Oshimom, koji mu je čestitao dolazak na novu dužnost u Japan i ukazao na jačanje prijateljskih odnosa između BiH i Japana.

Susret je organiziran tokom obilježavanja 70.godišnjice usvajanja Ustava Japana, koje je, uz nazočnost velikog broja akreditiranih veleposlanika u ovoj državi, održano u rezidenciji predsjedavajućeg Oshime.

Veleposlanik Marić je, uz iskrene čestitke ovog važnog datuma za Japan, izrazio osobno uvjerenje, da je došlo pravo vrijeme da se odlični prijateljski politički odnosi iskoriste za jačanje istih na planu ekonomske suradnje kroz ranije započete projekte.

On je zahvalio na pomoći Vladi Japana za dobre uvjete kreditiranja za važne projekte u BiH kao i za humanitarnu pomoć BiH u proteklih 20 godina, uzimajući za primjer značajnu humanitarnu pomoć od Vlade Japana za obnavljanje objekata u BiH, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću MVP BiH.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.