in ,

NOVA DRAMA U SPLITU “Filip ih je ubio trojicu, koliko ih ja moram pobiti?!”

Splitska policija uhapsila je u srijedu u večernjim satima 47-godišnjeg S.D. zbog prijetnji smrću doktorima i medicinskom osoblju Zavoda za kardiokirurgiju splitskog KBC-a, piše Slobodna Dalmacija. Bivši policijski službenik je, po prijavi, oko 12.30 sati nazvao na telefon i nakon što je slušalicu podigla medicinska sestra zatražio je da mu da liječnika koji vodi liječenje njegove majke.

Pojasnio joj je da je liječnik obećao da će majka biti operirana sredinom siječnja, no da se do sad to nije dogodilo, a da on nikako ne može doći do njega niti mu se ovaj javlja na pozive.

Kad je medicinska sestra rekla da mu ne može dati liječnika na telefon, 47-godišnjak je izgubio živce i revoltiran kazao: “Onaj momak je pobio trojicu, koliko bi ih ja triba ubiti, pet ili deset”. Kazao je i da ništa ne funkcionira i te je zaprijetio da će, ako se išta dogodi njegovoj majci, ubiti i liječnika i još deset ljudi.

Nakon dojave policiji koja je vrlo ozbiljno shvaćena, bivši je policajac uhapšen, a svojim nekadašnjim kolegama navodno je priznao da je zvao i da je izrekao grube riječi, no opovrgao je da je prijetio riječima koje je medicinska sestra zapisala i koje su prijavljene. Policija je od suca istrage Županijskog suda u Splitu zatražila nalog za pretragu njegovog stana.

Kako doznajemo, 47-godišnjak boluje od težeg oblika PTSP-a i liječi se kod psihijatra. Nakon dovršetka kriminalističke obrade se očekuje da će biti priveden na ODO i istražnom sudiji koji će odlučivati o istražnom zatvoru, ako ga tužilaštvo predloži, piše Slobodna Dalmacija.

Kako nastaju i nestaju bijele mrlje na zubima

Hanka Paldum poslala emotivnu poruku Mustafi Nadareviću