in

Ove bombastične djevojke će Srbiju predstavljati na Eurosongu, poslušajte njihovu pjesmu!

I dok se u Hrvatskoj proteklog vikenda odvijala Dora na kojoj je pobijedio Damir Kedžo s pjesmom “Divlji vjetre”, u Srbiji je održana Beovizija na kojoj je pobjedu odnio atraktivni ženski trojac Hurricane s pjesmom “Hasta la vista”.

Tako će Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević pokušati odnijeti pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, na kojem će biti konkurencija našem Damiru Kedži. Djevojke su poharale Balkan svojim glasom i stasom otkad su se oformile kao r’n’b pop ženska skupina, a jedno vrijeme su čak odbijale pjevati na materinskom jeziku.
Nakon nastupa u drugoj polufinalnoj večeri djevojke su dobile brojne pohvale i pozitivne kritike.

“Ne možemo svoj proboj opisati kao težak. Jednostavno, tržište na kojem smo mislili da se probijamo mnogo je kompliciranije nego ovo na kojem smo sada. Ovdje je bilo lako, ali naše vrijeme tek dolazi na stranom tržištu. Imali smo jednu pauzu između datuma snimanja u Los Angelesu, pa smo je iskoristili da snimimo pjesmu i za naše tržište”, otkrivaju nam djevojke na pitanje zašto su neko vrijeme odbijale pjevati na materinskom jeziku. “Plan je da osvojimo strano tržište, naravno, i da se plasiramo na Eurosong”, otkrile su nam djevojke početkom ove godine, a plan im se očigledno itekako uspješno ostvario.

Otkrivena prava istina o sukobu porodičnih klanova u SDA: Bitka za kontrolu FUP-a, Ustavnog suda FBiH, BH Telecoma…

Zenicu danas potresa tužna vijest o preranoj smrti devetnaestogodišnje Belme Mušović