in

Severina u centru novog seks skandala: Dragan Kojić Keba bijesan na snahu, ne može da vjeruje da je ovo uradila…

Kako pišu mediji u regionu Severina se ponovo našla u centru seks skandala. Mjesecima se tajno viđa sa 10 godina starijim biznismenom iz Splita koji ima veze sa politikom.

Hrvatska pjevačica navodno, zbog njega, planira da ostavi Igora Kojića.

– Severina i Igor već duže vrijeme imaju krize u braku, jer se pjevačica tajno viđa s jednim ozbiljnim biznismenom i političarem. Pjevačica na sve načine pokušava da bez drame izađe iz odnosa sa Kojićem kako bi u potpunosti mogla da bude sretna s moćnim Splićaninom, međutim, i sama zna kakav bi to odjek ostavilo u javnosti. Pogotovo što joj je mali Keba u svakom smislu na usluzi, prati je na nastupima, sa kojih redovno objavljuje slike i snimke poput njenog menadžera, pomaže joj oko sina Aleksandra i pruža joj podršku u borbi koju vodi za starateljstvo sa djetetovim ocem Milanom Popovićem. Tako da bi svakako naišla na osudu što ga je varala i na kraju otkačila – kaže za jedan medij osoba potpisana kao sagovornik iz Hrvatske.

S druge strane, nedavno se po beogradskim kuloarima pronijela vijest da se Severina Kojić žestoko zamjerila svekru Draganu Kojiću Kebi kada se nije pojavila na porodičnom slavlju u Loznici. Navodno, folker se tada naljutio što ga Seve nije ispoštovala i tada je lavina krenula. Prevara je bila kap koja je prelila čašu. Ako je suditi po naslovima u srbijanskim medijima, razvod je već u pripremi.

Atentat u BiH, surova likvidacija snajperom: Ubijen poznati sarajevski kriminalac!

FOTO Komšije poznatog bh. pjevača sve otkrile: Začudit ćete se kada vidite gdje živi Zdravko Čolić, ovo niko nije očekivao!