in

Terorističke napade po Evropi ne izvode muslimani, već izraelska tajna služba Mossad?!

Ugledni bh. novinar Mladen Marić na svojim je društvenim mrežama objavio više nego zanimljiv tekst, koji vam u cjelosti prenosimo.

Lažiranjem još jedne masovne pucačine u Strasbourgu, izraelski Mossad pokušao je zaustaviti pokret Žuti Prsluci (Gilet Jaune), koji želi otkriti i okončati cionističku kontrolu Francuske i Evrope.

Osumnjičeni, Chekatt Cherif, navodno je rođen u Cherbourgu, gradu koji je odavno poznat po vezi s operacijama s lažnim zastavama i špijunskim operacijama kojima upravlja Mossad.

Nadalje, ime “Cherif” često se vjeruje da je arapsko, ali ima dugu historiju koja se koristi od izraelskih medijskih članova i podmetnutih agenata Mossada. Zanimljivo je da se čak i u numerološkoj analizi više puta pojavljuje cionistički-masonski broj 33. Chekatt Cherif je skraćeno CC – C je treće slovo u abecedi, pa to daje broj 33. Glumac Mossada, Chekatt Cherif je navodno rođen 04.02.1989. – kada se zbroje ti brojevi, opet se dobije 33!

Za ovaj “napad lažne zastave okrivljen je lažni Arap” – to je trik koji koriste Mossad i mediji pod nadzorom Izraela, kada god se javnost počne boriti protiv njih. Zapamtite da je Mossadov moto “Putem obmane, učinit ćeš rat”.

Vrlo je važna činjenica da izraelske novine izvode konstantne priče otvoreno izražavajući zabrinutost da će prosvjedi naštetiti “cionističkom globalnom svjetskom poretku”, koji Izrael proteklih desetljeća gradi podvrgavanjem stranih nacija kroz Mossadove operacije.

Ranije je Daily Crusader izvijestio da su prosvjednici “Žutih Prsluka” stekli oklopno vozilo, naime Leclerc French Main Battle Tank, i da su spremni ići u građanski rat protiv Macrona i EU, njihove globalističke / cionističke sile. Ne čudi, dakle, da će Mossad pokušati utjecati na javno mnijenje protiv Arapa, pogotovo s obzirom na to da su prosvjednici nazvali Macrona “predsjednikom Rothschilda” i “kurvom Židova”.

Izvori su također izvijestili: stan osumnjičenog sadržavao je veliki broj izraelskih bombi i nekoliko IDF Galil vatrenih oružja. Također je u stanu osumnjičenika pronađeno nekoliko putovnica, krivotvorena francuska, i prava izraelska putovnica.

Uzvik „Allahu Akbar“ je standardna oznaka lažne i odglumljene Mossad operacije, kada se javnosti prezentira nekakva njihova lažna pucačina. Osim velikog broja angažiranih glumaca koji bezveze okolo trčkaraju, viču i ispucavaju ćorke, pokazalo se da je i tzv. „Chekatt Cherif“ zapravo fiktivan lik s podmetnutim fiktivnim putovnicama i bombama – cijela operacija je zapravo tzv. PSY-OP, zavaravanje javnosti kroz glumu i fikciju.

Na internetu postoje samo dvije slike „ubijenog“ Chekatt Cherifa: Nigdje blizu nema veće količine krvi, što ukazuje da je sve to namještaljka. Cionistički glumac Chekatt Cherif završio je svoju ulogu. Na drugoj slici vidi se lokva „krvi“, ali vrlo daleko od tijela koje je u ulazu, što opet ukazuje na prevaru i namještaljku.

Položaj glave i tijela nemaju nikakve veze s crvenom bojom na pločniku, koja izgleda kao da je namjerno razmazana. Isto tako je krajnje nevjerojatno da gomila naoružanih policajaca specijalaca nije bila u stanju pronaći „teroristu“, koji im je tako lako parirao u međusobnim „pucačinama“ i da im je dosta dugo bježao.

Tako je cijela ta priča bila još malo nategnuta i napeta, da javnost pomisli da je akcija stvarna. Koristan napad je iskoristio židovski lutak Macron da blokira čitavu zemlju, a židovskom establišmentu da pokrene kampanju koja zahtijeva da Žuti Prsluci okončaju prosvjede i da se istražiteljske novinare koji izlažu sudjelovanje države u napadima označi kao teoretičare zavjere.

Međutim, ljudi su shvatili prevaru i nastavljaju dalje s akcijama protiv cionističke bande, ne samo u Francuskoj, nego i u mnogim drugim državama.

Važno saopštenje Ambasade Njemačke u BiH povodom novog zakona o useljavanju

Iz hrvatske agencije objasnili što su objavili fotku Mostara bez džamija, ali u ovo niko ne vjeruje