in

“Ugušila jer sam napravila kobnu grešku u njenom krevetiću! Ustala sam da spremim kćerku za školu, a onda sam shvatila da mi je mlađe dijete mrtvo.”

Moja kćerka imala je svega 18 mjeseci kada sam napravila kobnu grešku zbog koje je danas nema.

U srceparajućem postu na Facebooku, mama po imenu Dexy Leigh iz Velike Britanije, upozorava roditelje na grešku koju svi često rade, a koja može da ima tragičan ishod.

– Šestog marta u 8 sati izjutra moj život se preokrenuo. Ustala sam da spremim starije dijete za školu, a onda shvatila da mi je mlađa kćerkica mrtva.
Od tada, samu sebe krivim što sam ostala bez Connie. Ugušila se u gomili plišanih igračaka sa kojima je dijelila krevet. Naredala sam ih tako da je spriječe da slučajno ne ispadne iz kreveta.

I tu funkciju su igračke izvršile – Connie nije pala, ali se nekako podvukla pod najveću plišanu igračku i ugušila se.

Od tada ne prođe ni dan da se ne zapitam šta bi bilo da nisam u krevetić stavila igračke. Možda bi zaista i pala. Možda bi sve završilo sa jednom malom čvorugom na čelu, ali bila bi tu. Kakav god da bi bio ishod, sada više nije važno jer nje nema. Ono što ja želim je da ova priča dođe do svakog roditelja, prenosi Blic.

Pustite ih da padnu. Nemojte da pravite bunkere u svim mogućim otvorima u krevetiću. Ostavite ih tako. Moja Connie je na jednoj strani kreveta imala ogradu, a na strani do zida je bilo vrlo malo prostora između kreveta i zida. Šanse da bi propala kroz to bile su minimalne, ali ja sam ipak tu gurala igračke. To mi je danas najveće kajanje u životu.

Sklonite sve iz kreveta vaše djece. Ne treba im ništa osim pokrivača, pa čak ni jastuk.

Ako je meni već morala da se desi tragedija, želim da je makar uz ovu moju priču neko drugi izbjegne – poručuje majka.

Prosinečki novinarima priznao sve: Reprezentacija BiH proživljava pravi pakao

Opasan virus kojeg prenose komarci stigao na Balkan, ima mrtvih!