in , , ,

Enis Bešlagić će vas nasmijati do suza: Večeras počinje humoristična serija “Blago nama”

Jedan od glavnih protagonista je i omiljeni Enis Bešlagić u ulozi veseljaka Jadranka.

Gledaoci RTL-a večeras će konačno upoznati članove mnogobrojne i šarolike porodice serije “Blago nama” koji će ih svojim dogodovštinama zabavljati narednih mjeseci i godina.

Nova RTL-ova humoristična serija donosi svima bliske pšorodične i bračne zavrzlame, a glavne uloge u seriji tumače Enis Bešlagić, Žarko Radić, Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan te Zlatko Zuhrić Zuhra.

A ako neko zna gledatelje nasmijati do suza, to je zasigurno Enis Bešlagić, koji će za ovu priliku uskočiti u cipele opuštenog veseljaka Jadranka, rodom iz Dervente, koji svaki dan ima neki novi vrhunski plan koji se nikad ne ostvari, ali to ga ne deprimira previše. Jadranko je čovjek iz naroda, omiljen u društvu, zna kako podići atmosferu, ali i vrlo glatko izbjeći obaveze. Ponosni je otac s vrlo ležernim odgojnim pristupom, a svoju suprugu Tamaru baš uvijek uspije nagovoriti na novu dogodovštinu.

Hoće li se simpatični Jadranko uspjeti ispetljati iz svih nevolja koje sam sebi priredi, kako će se nositi s čangrizavim puncem i hoće li i ova Enisova uloga biti jedna od onih koje se prepričavaju i pamte, gledaoci će doznati od ponedjeljka do četvrtka u 20.30 sati u novoj RTL-ovoj humorističnoj seriji “Blago nama”.

Masovna hapšenja pripadnika Muslimanskog bratstva i Hamasa širom Austrije!

Izudin Ahmetlić poručio mladima i svim radnicima iz BiH u dijaspori: “Želim da vraćam ljude iz inostranstva, iz drugih država”