HOROSKOP OTKRIVA: Šljokice, cirkoni ili nježne boje, saznajte kakve nokte bi trebale imati!

Ukusi su različiti i ono što se nekima sviđa drugima možda nikako ne odgovara, sasvim je moguće da i naš ukus ovisi o horoskopskom znaku.
Astrologija je snažan alat koji nam pomaže da bolje razumijemo sebe i svijet oko sebe i postanemo najbolji što možemo, piše Cosmopolitan. Možda niste znali, ali na temelju vašega horoskopskog znaka, možete saznati i koji vam lak za nokte najbolje pristaje.

Ovan

Ovnove uglavnom opisuju vatra i led zbog čega im najviše pristaju crveni nokti, s malo sjaja. Ovakvim noktima privlačit ćete pažnju gdje god se pojavite.

Bik

Bikovi obožavaju puno sjaja. Mješavina zlata, šljokica i bisera dat će im izgled za kojim čeznu.

Blizanci

Nikad ne znate šta vas čeka s Blizancima. S obzirom na to da Blizanci podrazumijevaju dvije osobe, ova višestranost i ne treba čuditi. Najidealnije je za njih da nose francusku manikuru i na nježnu bazu dodaju jarke, fluorescentne boje.

Rak

Za svoje prekrasne nokte, Rakovi bi trebali koristiti prirodne, cvjetne boje poput lila. Cvijeće predstavlja ljeto i odlično se slaže uz njihov slatki temperament.

Lav

Fluorescentni nokti raznih boja predstavili bi Lava baš onakvog kakav jeste, u doslovno svim situacijama, a to je raznolik, ekscentričan i pun energije.

Djevica

Praktična vibracija Djevica ukazuje na to da im idealno pristaju slatke, tanke, minimalističke šare u vidu isprepletanih linija, s malo sjaja.

Vaga

Kao ljubitelji ravnoteže u svemu, Vage teže paleti boja koja neće pretjerano odudarati od odjeće kakvu nose, pastelnim i neutralnim bojama. Monotoniju mogu razbiti nekim zabavnim detaljem na noktima.

Škorpion

Škorpioni najviše vole prave nokte koje će upotpuniti nekim divljim, “vampirskim” detaljima.

Strijelac

Poznati po svojoj divljoj prirodi, Strijelčevi će se zaljubiti u nokte životinjskog printa i kristale. Ovakvi nokti oslikali bi njihov neustrašiv duh i čežnju za životom.

Jarac

Jarčevi ne vole raskidati s tradicijom i gotovo će uvijek imati nokte na kakve su navikli i kakve najviše vole. Nokti prepuni šljokica i kristala bili bi idealni za njih.

Vodenjak

Vodenjak je horoskopski znak koji je najviše usklađen sa zvijezdama i svemirom. Dakle, najviše bi im odgovarali nokti ukrašeni svemirskom tematikom.

Ribe

Ribe će imati osjećaj kao da su naišle na izgubljeno blago kada vide nokte prekrivene gelom s različitim cirkonima.