Jelena Karleuša i Saša Popović OPASNO zaratili! Uvrede padale kao kiša, a sve zbog NJE!

U petom krugu “Zvezda Granda” u duelu su učestvovali Milica Atanacković, kojoj je mentor Đorđe David, i Martin Ajdarević, koji je u timu Jelene Karleuše.

Dama je izašla na scenu u provokativnom izdanju i predstavila se pjesmama “Što te nema” Jadranke Stojaković i “Insomnija” Jelene Karleuše. Martin je izabrao numere “Sve moje zore” ”Tropiko benda” i “Ti pripadaš samo meni” Jašara Ahmedovskog.
U šesti krug se direktno plasirao Martin Ajdarević sa svih pet glasova, dok je Milica osvojila četiri “da” i otišla je u baraž.

– Da je bilo preglasavanje, ja bih prednost dala Milici. Iz kruga u krug se vidi da radiš na sebi, na izgledu, stajlingu i tome kako ćeš da se ponašaš na sceni i ja ti vjerujem. Meni je Jelenina pjesma bila top! S druge strane, Martin pjeva fantastično i tu nema nikakve greške. Moraš da poradiš na svom ponašanju na sceni – rekla je Marija.

Uslijedila je svađa Jelene i Saše i diva je pokušala nekoliko puta da mu otme mikrofon. Jelena je rekla kako Milica nije dobro pjevala, a direktor suprotno.

– Ne može biti zvijezda samo neko ko pokaže golu zadnjicu – rekla je Jelena.
– Ja nisam za ovakve kostime kad neko ne zna pjevati, ali pošto je Milica u prethodna četiri kruga pokazala da je izvrsna pjevačica, onda sam za takve kostime. I treba da nadogradi svoje pjevanje i izgledom – rekao je Popović.

– Milice, zadovoljan sam tvojim nastupom. Odlično si odradila Jeleninu pjesmu i tako treba izgledati u rok verziji – rekao je Đorđe.