in ,

Nakon životne drame, legendarni Zlatan Bajramović ima posao

Bajramović
Bajramović

Zlatan Bajramović, legendarni reprezentativac Bosne i Hercegovine u fudbalu, konačno je dočekao lijepe trenutke u svojoj briljatnoj karijeri. Nakon teške životne drame i preranog oproštaja od aktivnog igranja, imenovan je za trenera ekipe Karsluher II.

Koje su škole završili bh. fudbalski Zmajevi?

On je kroz prošlu sezonu je bio pomoćnik Mirku Slomki u ovom timu, a sada postaje prvi trener. Druga ekipa Karslugera počinje sa pripremama u četvrtak, ali problem će biti mali broj igrača.

“Tim ima vrlo malo igrača. Pred nama je teška priča koju neki nazivaju avanturom, ali ja to ne bi tako nazvao. Na treningu radim sa malom grupom igrača”, kazao je Bajramović medijima.

“Ja sam od onih koji uvijek nastoje pobijediti, ali u ovakvom izdanju to će biti teško. Liga je dosta ujednačena, postoje dva ili tri tima koja će se sigurno izdvojiti. Naš cilj će biti osvajanje što više bodova”, rekao je Bajramović.

Svi ćemo se sjetiti one grozne drame s povredom pete koja ga je mučila godinama i zbog koje nikad nije stigao ni blizu visina koje je mogao postići. Imao je problem i s nožnim prstom, tako ozbiljan da ga ni najbolji njemački i svjetski doktori nisu mogli riješiti…

Sretno Zlatane, pamtimo te po najboljem!

PRATITE SVE VIJESTI IZ BH. DIJASPORE NA NAŠEM FACEBOOKU

Niko u Australiji nije očekivao da Bošnjaci OVO mogu napraviti…

Ovako će izgledati bošnjačka ljepotica u srcu Amerike (Foto)

Ovako će izgledati bošnjačka ljepotica u srcu Amerike (Foto)