in

Nema smisla više poricati vezu: Brad i Jennifer odlučili usvojiti djevojčicu!

Otkako su ukrali svu pažnju izrazito bliskim odnosom na ovogodišnjoj dodjeli nagrade „Zlatni globus“, bivši supružnici Brad Pitt i Jennifer Aniston ne prestaju intrigirati javnost svojim odnosom. 

Iako službene potvrde još nema, brojni fanovi širom svijeta uvjereni su kako je par obnovio svoju ljubav, a, prema posljednjim pisanjima američkim medija, tome u prilog ide i činjenica kako im uskoro treba stići i djevojčica.

Naime, kako prenosi „Star“ magazin, Brad i Jennifer planiraju usvojiti djevojčicu, a cijeli proces bi se trebao odviti jako brzo.

– Oni će biti sjajni roditelji. Oboje žele jednako biti uključeni u život djevojčice koju bi trebali uskoro usvojiti – otkrio je izvor za spomenuti medij, dodajući da je bivšim supružnicama od velike važnosti podrška brojnih fanova koji „navijaju“ za njihovo i službeno ujedinjene.

Također, izvor dodaje i da bivši supružnici nemaju u planu novo vjenčanje, ali su u potrazi za kućom koja će postati njihov budući porodični dom.

– Žele pronaći nešto što će im se oboma svidjeti, ali prioritet je, naravno, mjesto koje će biti adekvatno za odgoj djeteta – napominje izvor te za kraj dodaje da je glumac, koji već ima šestero djece s Angelinom Jolie, oduvijek htio veliku porodicu te će dijete s Jennifer samo zaokružiti njegov san.

Posljednji trenuci slavne voditeljice: Par sati prije smrti objavila fotografiju koja nikog ne ostavlja ravnodušnim

Kraljevi drame: 5 horoskopskih znakova koji moraju biti glavni likovi bilo koje predstave!