in

Prokletstvo Nikole Kalinića: Nakon SP u Rusiji došle nove strašne vijesti

Nikola Kalinić će 2018 godinu htjeti zaboraviti što prije.

Nakon neslavne epizode na Svjetskom prvenstvu, napadač se okrenuo klupskim obvezama, a činilo se i da je pred transferom karijere kada je Simeone izrazio želju da ga dovede u Atletico Madrid.

Međutim, iako je na početku sve teklo prilično glatko, Milan sada odugovlači u pregovorima, a španjolska momčad polako gubi strpljenje. Milan je prije desetak dana preuzeo američki hedge fond Elliott, došlo je do velikih promjena u strukturi vlasništva i još uvijek se ne zna kako će to utjecati na politiku transfera ovog prijelaznog roka.

Atletico Madrid želi što prije riješiti pitanje napadača, nemaju strpljenja čekati da se rossoneri odluče i zbog toga su se okrenuli Olivieru Giroudu – napadaču Chelseaja i svjetskom prvaku iz Rusije s prilično neslavnom statistikom.

Naime, Giroud je natjecanje u Rusiji završio bez postignutog gola, ali i bez udarca na protivnički gol! Prilično čudno s obzirom na to da je riječ o najisturenijem napadaču. Međutim, on je u momčadi imao nešto drugačija zaduženja, spuštao je dugačke lopte Griezmannu, Mbappéu i ostalom društvu i zbog toga je patila njegova statistika.

Jedan od razloga zbog kojeg ga Simeone želi je i odlična suradnja koju je u reprezentaciji imao s Griezmannom, a s obzirom na to da Atletico igra slično kao i Francuska, Giroud se uklapa u njegovu filozofiju.

Sky Sport Italia piše kako je u Londonu već održan sastanak između Atleticovih i Chelseajevih predstavnika. Giroud je na Stamford Bridgeu proveo samo pola sezone, a s plavcima je osvojio FA kup. S obzirom na to da im je plan dovesti Gonzala Higuaina iz Juventusa, Chelseaju ne bi bio problem pustiti Francuza da ode…

Ovo niko nije očekivao, svi su u šoku: Dobio otkaz u Vladi Hrvatske zbog Thompsona!

Ovo je užasno, svi su u šoku: Hoće li BiH ostati bez rukometne reprezentacije?