Prosinečki prebačen na hirurgiju, operacija neizbježna

Posljednje Sport

Legendarni hrvatski nogometaš, a danas izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki (49), u četvrtak je navečer završio u bolnici, tačnije Kliničkom centru univerziteta u Sarajevu.
Prosinečki je zbog problema sa slijepim crijevom otišao u bolnicu, javlja N1, a tamo je primio infuziju te ostao na pretragama.

Izbornik BiH jučer se loše osjećao te je zbog toga propustio i otvaranje novog sjedišta Nogometnog saveza BiH.

“Izbornik se nije osjećao najbolje od našeg povratka iz Španjolske. Mislio je da je premoren, ali jučer se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo pa je istog dana hospitaliziran. U tijeku današnjeg dana bit će podvrgnut operativnom zahvatu”, rekla je glasnogovornica Nogometnog saveza BiH Slavica Pecikoza.
Nešto prije 14 sati je Pecikoza potvrdila da je Žuti na operacijskom stolu.

“Trenutno je na operaciji, abdominalni problemi su u pitanju i jučer se loše osjećao”, rekla je za SportSport.ba.

Podsjetimo se, Prosinečki je reprezentaciju BiH preuzeo u siječnju te odmah krenuo nizati dobre rezultate. Izvrsnim predstavama odveo je zmajeve u elitni rang Lige nacija te drugog šešira za ždrijeb kvalifikacija za Euro 2020.

No nije ovo prvi put da legendarni Žuti ima problema sa zdravljem! Davne 2009. imao je problema s centrom za ravnotežu, a kako je tada otkrio, ‘osjećao se kao Titanik’.

Leave your vote