in ,

Sjećate li se vragolastog Denisa? Pogledajte kako izgleda 26 godina nakon snimanja filma!

Mason Gamble glumio je Denisa i na audiciju za film prijavilo se 20 hiljada dječaka, a baš su njega izabrali za ulovu vragolastog Denisa.

Jedan od filmova koje televizije znaju često prikazivati u praznično vrijeme je i film “Vragolasti Denis”. Priča o Denisu dijelom je slična onoj u filmu “Sam u kući”.

Naime, Denisa roditelji ostavljaju na čuvanje bračnom paru Wilson, a gospodin George Wilson kojeg u filmu glumi Walter Matthau poludi u društvu ovo vragolastog dječaka i ne razumije kako je dječaku samo do zabave. Denis se neprestano igrao sa živcima Georgea Wilsona, a te komične situacije gledatelje i dalje nasmijavaju do suza.

Zaigranog Denisa u filmu snimljenom 1993. godine glumio je Mason Gamble koji je imao sedam godina kada je snimio ovaj film. Na audiciju za ovu ulogu pojavilo se 20 tisuća dječaka, a samo je Mason uspio zadiviti i osvojiti ulogu. Nakon toga glumio je i u filmovima “Just in time”, “Bad Moon” i “Spy Hard” prije nego je odlučio kako se glumom ipak neće baviti.

EVROPSKA UNIJA DOBILA GROZAN IZVJEŠTAJ O DEŠAVANJIMA U BIH Priebe uputio vrlo žestoke kritike na rad VSTV-a i pravosuđa u cjelini

Sud donio odluku: Svjetski poznata kompanija Goranu Bregoviću mora isplatiti 80,7 hiljada eura!