in

UHAPŠEN MANIJAK U BANJA LUCI Fotografisao bivšu djevojku, pa na društvenim mrežama objavio eksplicitne fotografije

Banjalučka policija uhapsila je E. B. zbog sumnje da je neovlašteno fotografisao bivšu djevojku, te je ucjenjivao i zatim njene eksplicitne fotografije objavio na društenim mrežema.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić je rekla da se on sumnjiči da je neovlašteno pristupio zaštićenom kompjuteru, kompjuterskoj mreži, telekomunikacionoj mreži i elektronskoj obradi podataka, te neovlašteno fotografisao i progonio.

– Naime, E.B. se sumnjiči da je u vremenskom periodu od februara 2019. godine do oktobra ove godine, bez znanja i odobrenja pristupao nalozima na društvenim mrežama oštećene, te da ju je neovlašteno fotografisao sačinivši eksplicitne fotografije, a potom je objavljivalo fotografije na društvenim mrežama. Takođe, E.B. se sumnjiči da je prijetio oštećenoj da će eksplicitne fotografije poslati rodbini i prijateljima, što je kod nje izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti – pojasnila je Mučibabićeva za Srpskainfo.

U sklopu hapšenja, policija je pretresla vozilo koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih djela.

(Srpskainfo.com)

Dramatične fotografije iz Konjica, prijemno odjeljenje za pacijente na livadi ispred bolnice?!

Dramatična akcija spašavanja: Radnici heroji spasili djevojčicu iz stana u plamenu