in

Vlatka Pokos brutalno izvrijeđala Kolindu Grabar – Kitarović: “Poludjela plavuša, ona je poniženje za Hrvatsku!”

Vlatka Pokos u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu nije štedjela na uvredama upućenim Kolindi Grabar-Kitarović.

Kolindu je nazvala “ruglom”, “sramotom”, “cirkusanticom”, “pevaljkom” i “poniženjem za Hrvatsku” te njeno ponašanje za vrijeme mandata opisala kao “bijedno i van pameti”.

“Nisam u posljednje vrijeme komentirala ‘precjednicu’ dijaspore jer je njeno ponašanje toliko bijedno i van pameti da čovjek usprkos svim dosadašnjim gafovima uspijeva ostati šokiran. Nitko nije uspio toliko poniziti i obezvrijediti instituciju predsjednika kao poludjela plavuša. Pjevanje Bandiću, simbolu korupcije i kriminala u Hrvata je definitivno bilo sumrak demokracije i civilizacije”, započela je Vlatka.

“Hrvatska se pretvorila u nekakvu primitivnu, mračnu zemlju uništenu korupcijom u kojoj premijer koalira s kriminalcem, a Crvenkapica bez sluha mu nosi kolače u zatvor. Molim vas, izađite na izbore i pospremite ovu jadnicu u ropotarnicu povijesti. Uostalom, može se preseliti i kandidirati u ljubljenoj BiH”, zaključila je Vlatka.

Njezinu objavu lajkala je i Saša Broz, a u komentarima su je podržali mnogi pratitelji. Ipak, bilo je i onih koji se nisu složili.

“Tuđman je kao bio ok!? Slažem se da je ova ni na nebu ni na zemlji i da jedino što radi nas sramoti. No niti jedan do sada nije radio u korist građana, kao niti jedna vlada do sada”, poručio je Vlatki jedan pratitelj.

Ovo će promijeniti sve: Davor Dragičević krenuo u rušenje Dodika

NE NAZIRE SE KRAJ: Balkan noćas potresao još jedan SNAŽAN zemljotres