in

Muškarac rođen u ovom znaku Zodijaka je vjeran kao pas, ali jednu stvar vam nikako neće oprostiti

Ako tražite muškarca koji nikada neće ni pogledati drugu, neka vaš izbor bude najnježniji predstavnik vodenih znakova u horoskopu

Nije teško zaljubiti se, ali je veliki izazov prepustiti svoje srce i povjerenje jednoj osobi. Mnogima je teško i pri samoj pomisli da bi voljena osoba mogla da ih prevari, a ako je vjerovati astrolozima, sa jednim horoskopskim znakom je najmanja vjerovatnoća da ćete završiti prevareni i slomljenog srca.

Riječ je o muškarcu rođenom u znaku Raka koji spada u najvjernije horoskopske znakove. On je emotivan, ranjiv, saosećajan i prilično nepovjerljiv, pa se neće tako lako otvoriti “drugoj polovini”. Ali, kada se uvjeri u dubinu vaših osjećanja, možete da budete sigurne da će biti vaš do kraja života.

Rakovi teže sigurnosti i trajnoj vezi, a isto će očekivati i od partnerke. Jedini način da vaša emotivna veza sa muškarcem rođenim u znaku Raka doživi krah jeste da vi njega prevarite – to vam ni pod tačkom razno neće oprostiti.

Među znakovima koji ne vole da “šaraju” su i muškarci rođeni u znaku Bika, Vage i Djevice. Bikovi vole stabilnost i veoma su pouzdani, Vage su rođeni borci za pravdu, a tradicionalne Djevice su izuzetno strpljive i spremne su da ulože vanserijske napore da bi emotivna veza u kojoj se nalaze bila što bolja i kvalitetnija.

(Telegraf.rs)

Nešto rasipa zlato po svemiru, naučnici zbunjeni

Oglasila se ambasada SAD u BiH: Našoj državi prijeti prava katastrofa, Amerikanci ozbiljno prijete, ukoliko ne ispunimo ove uslove…