in ,

Nešto jako čudno ovdje se desilo! Nestala Milica je pronađena, ali…

Milica Grbić (25), koja je nestala u utorak uveče u Batajnici u Srbiji, pronađena je rano jutros, oko 4.30, saopštilo je udruženje Levijatan. Ovu informaciju potvrdilo je i Ministarstvo unutrašnjih poslova, koje u kratkom saopštenju navodi da je djevojka pronađena bez povreda.

“Milica Grbić je pronađena pod jako čudnim okolnostima, u jako teškom psihičkom stanju. Niti mogu niti želim o detaljima zbog porodice. Ostavit ćemo senzacionalizam novinarima da se sprdaju i lupetaju. Mi smo učestvovali do prije sat vremena sa 7 vozila i 30 ljudi u aktivnoj potrazi”, napisao je u objavi na Twitteru Pavle Bihali iz udruženja Levijatan.

Podsjetimo, Milica je posljednji put viđena u utorak uvečer u naselju Šangaj u Batajnici gdje ju je otac vidio u prodavnici.

Oko 22 se javila majci i rekla da ide u naselje Progar kako bi se vidjela sa momkom.

Nakon toga, njen telefon je bio nedostupan, gubi se svaki trag njenom automobilu, a sva dokumenta su ostala kod kuće.

Kako se saznaje, Milica je pronađena u svom vozilu, u krugu Urgentnog centra. Odbila je komunikaciju, a Hitna pomoć je odmah pozvana na lice mjesta.

VRLO ŽUSTRA REAKCIJA ŽELJKA KOMŠIĆA Pozdravljamo odluku Centralne izborne komisije o sankcijama Stevandiću i njegovoj stranci

Željka Cvijanović prijeti nakon odluke CIK-a: “Neće to baš tako moći!”