in

Velika policijska potjera, uhapšen vozač iz Teslića!

Službenici su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka pokušali izvršiti zaustavljanje vozila marke „Audi Q 7

Policijski službenici Policijske stanice Kotor Varoš, 28. novembra 2020. godine uhapsili su osobu inicijala Ž. L. iz Teslića, zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo „Nedozvoljena prozvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija“.

Naime, policijski službenici su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka pokušali izvršiti zaustavljanje vozila marke „Audi Q 7“, koje se nije zaustavilio na znak “Stop” koji su izdali policijski službenici, a nakon kraćeg vremena vozilo je zaustavljeno, kojom prilikom je utvrđeno da je vozilom upravljala osoba inicijala Ž.L. Prilikom kontrole u navedenom vozilu pronađena je i oduzeta automatska puška.

Izvršeno je alkotestiranje osobe Ž.L. kojom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu 1,90g/kg.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom djelu, te da se izvještaj dostavi u redovnoj proceduri.

Protiv osobe inicijala Ž.L. bit će podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, zbog počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Novi načelnik Nermin Muzur iznio uznemirujuće tvrdnje: “Dva automobila su zapaljena nakon izbora, nećete moći uništiti dokaze”

Izglasano nepovjerenje Vladi Kantona Sarajevo, 22 zastupnika glasala za smjenu