in ,

“A gdje su ti mišići?” Mandžukić provocirao Pjanića, pa mu ovaj žestoko odgovorio!

Miralem Pjanić, bh. reprezentativac i fudbaler Juventusa, već uveliko trenira kako bi u što boljoj formi dočekao okupljanje Stare dame.

Naš reprezentativac već neko vrijeme uživa na zasluženom odmoru, ali svakodnevno izdvoji nekoliko sati za trening u teretani, jer želi u što boljoj fizičkoj formi dočekati početak priprema Juventusa za novu sezonu.
Miralem je jučer na Instagramu objavio nekoliko fotografija i pokazao da vrijedno trenira iako pripreme još zvanično nisu počele.

Pjanić je objavio sliku s tegovima te nekoliko videa s trčanja i izazvao je dosta komentara. No, u centru pažnje našao se komentar njegovog saigrača Marija Mandžukića.

Popularni Mandžo napisao je: “Gdje su ti mišići od tolikog treniranja”, dok je Pjanić samo kratko putem emotikona pokazao da je on “mozak” ekipe te za to nisu potrebni mišići, odnosno da bude “isklesan” kao Kristijano Ronaldo (Cristiano).

Ekspresna reakcija policije! Na granici uhapsili Slavišu Juroševića, osumnjičenog za pokušaj ubistva Slobodana Vasiljevića!

STRAVIČAN UDES KOD OLOVA Kamion udario u auto, policija šokirana prizorom…