BHDijaspora.net ima novu Android aplikaciju

Dostupna nova Android aplikacija za portal BHDijaspora.net

Posljednje Vijesti

Kreativni tim portala BHDijaspora.net konačno je priveo kraju radove na novoj Android aplikaciji. Ponosno vam predstavljamo naših ruku djelo: za puni korisnički doživljaj i surfanje bez ustezanja.

Nakon brojnih upita, poziva, molbi, prijedloga i sugestija, pred vama je jednostavna i funkcionalna aplikacija, tačno onakva kakve se na današnjem tržištu najčešće i traže.

Aplikaciju portala BHDijaspora.net možete skinuti na ovom linku, a kreativni tim našeg portala uskoro priprema nova iznenađenja koja će vas sigurno oduševiti.

Statistika

Pratite naš portal, budite u toku s dešavanjima u bosanskohercegovačkoj dijaspori, pratite aktivnosti Bosanaca i Hercegovaca širom svijeta, njihove akcije, radosti i događaje.

Portal BHDijaspora.net ubjedljivo je najčitaniji portal za bh. dijasporu. Sa više od milion jedinstvenih posjeta na mjesečnom nivou, portal se svrstao u malu grupu odabranih koji se mogu pohvaliti ovakvom statistikom.

BHDijaspora.net –  Miris domovine za sve Bosance i Hercegovce širom svijeta! Možete nas pratiti na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.