in ,

Jeziva prijetnja Škaljarskog klana osvanula na smrtovnici ubijenog Veselina Vukotića

Veselin Vukotić, otac vođa “škaljarskog klana” Jovana i Igora Vukotića, ubijen je prije tri dana u kotorskom naselju Dobrota, a danas su se od njega smrtovnicom oprostili sinovi.
– Tvoja smrt danas je probudila ono što sam godinama umirivao u sebi, svako zna šta mu je činiti – piše, između ostalog, u smrtovnici Jovana Vukotića.

Jovan se od oca oprostio iz zatvora u Srbiji, dok se njegov brat Igor i dalje nalazi u bijegu, ali je i on smrtovnicom uputio posljednji pozdrav ubijenom ocu.

– Moram da te pozdravim posljednji put na ovakav način, Oče moj, uzdanice, dobročinitelju, junače moj! Zapamti da nas niko ne može razdvojiti, nikad! Počivaj mi u našem miru Čevskom, sa braćom svojom! Neka ti je vječna slava i hvala ti! Voli te beskrajno tvoj sin Igor – napisao je Jovan.
Vukotić je ubijen u subotu navečer na parkingu ispred apartmana “Vukotić”, koji su u njegovom vlasništvu, gdje je i živio. Kako su prenijeli crnogorski mediji, muškarac sa kačketom na glavi ispalio je šest hitaca iz pištolja u grudi Vukotića koji je ubrzo po prijemu u Opću bolnicu Kotor preminuo.

Vukotić se nalazio na parkingu gdje je bio parkiran njegov automobil kada mu je nepoznati napadač prišao i ispalio smrtonosne hice, nakon čega se udaljio sa mjesta zločina. Rezultati istrage pokazuju da je ubica očito poznavao navike Vukotića i da je imao informaciju kada će on izaći iz apartmana.

Uhapšene su osobe koje se dovode u vezu s ubistvom Slaviše Krunića

Nezapamćena sramota u Sarajevu: Pogledajte šta rade ocu Dženana Memića, pa ovo je grozno!