in

Pale teške riječi! Sloba Radanović odgovorio Polumenti na prozivke

Crnogorski pjevač je, naime, u intervjuu za Svet progovorio o smrtnom slučaju u porodici zbog kojeg je tri mjeseca bio odsutan sa scene. Tom prilikom potkačio je brojne kolege, jer mu se nisu javili u teškom trenutku, a dotakao se i Radanovića. Polumenta je istakao da nikada ne bi mogao da pjeva na dan smrti roditelja kao što je sve popularniji Sloba uradio.

Podsjetimo, njemu je 31. decembra u jutarnjim satima preminuo otac Dušan, a pjevač nije htio da razočara publiku, pa je nastupio uveče na dočeku Nove godine.

– On dolazi u lokal mog sina u Podgorici i uvijek je lijepo primljen. Čuli smo se nekoliko puta privatno. Međutim, kad je bilo ovo s majkom, nije se javio. Očekivao sam njegovu poruku, ali nije je bilo. Nema veze, evo, sad mu je otac umro, a on je istog dana uzeo mikrofon. Ma kakvi, ja ne bih mogao to u životu! Za to treba biti veliki junak. U svakom slučaju, pružam mu podršku da se trgne i nastavi dalje. Ne postoji sila i moć koja bi mene natjerala da tog dana pjevam, a njemu svaka čast, sve najbolje – izjavio je Polumenta, a Sloba je odgovorio:

View this post on Instagram

🌹

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic) on

-Šaki sam izjavio saučešće i poslao mu poruku podrške čim sam čuo da mu se desila tragedija. Uvijek sam ga podržavao, na svakom novom projektu i svemu ostalom. Zahvalio mi je. Vjerovatno se od šoka ne sjeća, ali razumijem ga. Veliki je to gubitak, znam kako se osjećao i zato mu ništa ne zamjeram.

Haos na granici, svi žele što prije pobjeći iz BiH

Vijest koja je odjeknula kao bomba: Brad Pitt i Jenifer Aniston ponovo su u vezi?!