in ,

Stjepan Kljuić brutalan kod Senada Hadžifejzovića: “Pa to nema nigdje na svijetu. Koliko nova Vlada KS ima nastavnika fizičke kulture?”

Stjepan Kljuić gostujući na Face televiziji

Bivši član Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine Stjepan Kljuić gostujući na Face televiziji se osvrnuo na trenutne političke prilike u našoj zemlji.

U jednom trenutku se fokusirao na dešavanja u Sarajevskom kantonu, u vezi s formiranjem nove vlade. Izrevoltirano je kazao kako je nonsens da se u novoj postavci Vlade Kantona Sarajevo nalazi više ministara koji su završili DIF, nazvavši ih “nastavnicima fizičke kultre”.

– Evo sada je napravljena nova Vlada Kantona Sarajevo gdje je pet nastavnika fizičke kulture. Pa stanite da vam kažem, to nema nigdje na svijetu – kazao je izrevoltirano Kljuić.

Zapravo je riječ o trojici ministara i svi su kandidati Naroda i pravde.

Podsjećamo, Adnan Delić (kandidat NiP-a za ministra privrede) rođen je 1985. godine u Doboju. Fakultet sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu završio je 2016. godine.

Omer Osmanović (kandidat NiP-a za ministra za boračka pitanja) rođen je 1968. godine. Diplomirao je na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu 2011. godine.

Samir Avdić (kandidat NiP-a za ministra kulture i sporta) rođen je 1967. godine u Sarajevu. Magistar je menadžmenta u sportu, a obrazovanje je stekao na Fakultetu za sport i tjelesni odgoj Univerziteta u Sarajevu.

Ukrajinska ambasada u BiH traži od Milorada Dodika da ikona bude vraćena

NEVIĐENA SREĆA I SUZE RADOSNICE Mali navijač Rome David za Božić dobio dres Edina Džeke