Vidovita Azira otkrila sve tajne pjevačice: Isplivali najmračniji detalji o Mariji Šerifović

Vidovita Azira otkrila sve tajne pjevačice: Isplivali najmračniji detalji o Mariji Šerifović

Vidovita Azira otkrila je sve tajne poznate pjevačice Marije Šerifović.

Tako je Azira kazala kako Marija Šerifović ima dinamičan i strastven karakter koji otvoreno ne pokazuje, a djeluje smireno i hladnokrvno dok iznutra ključa, prenosi Kurir.

– Ona je u biti tajanstvena i privlačna i muški podnosi izazove života i sa njim se nosi bez kukanja. Marija je čovjek koji ne oprašta ničije greške jer se trudi i sama da ih ne napravi ni prema kome. Uvijek vraća milo za drago, po cijenu da slomi neprijatelja, a pritom je u stanju da slomi i sebi najdraže stvari. I kada je uništena, ponovo se gradi i obnavlja bolje nego iko i ima visoku sposobnost regeneracije. Ona sa lakoćom prozire u situaciju i ljude jer ima jaku intuiciju. Ima jak karakter i ako nešto odluči dosljedna je u tome, a nezgodna je i opasna ako se okrene kao neprijatelj, jer se zna prekriti sa svojom tajnovitosti – rekla je Azira i nastavila:

“Ona zna da voli i to žestoko i duboko i da lomi sve pred sobom za svoju ljubav. Ona život shvata ozbiljno i tako se i ponaša. Marija ima jako tijelo i puno fizičke energije i entuzijazma. Po prirodi je takva da uvijek želi da njena bude posljednja, jer misli da je njeno mišljenje najbitnije i najispravnije. Voli izlaske, a puna je samopouzdanja. U starosti neka se pazi od bolesti srca, a i u donjem dijelu leđa će joj se javljati bolovi. Marija je mnogo talentovana što je i dokazala i pokazala, ona izgleda mirno, a mozak joj je uvijek u mentalnom nemiru. Ona uvijek pokazuje i to snažno svoje prisustvo, što drugima ne smeta i to drugi cijene i poštuju. Zaista je velikodušna prema onima koje ona voli, a zna biti nekada i pretjerano kritična i prema onima koje voli i ne voli. Kao osoba je inteligentna i dobro razmišlja, što joj omogućava da brzo shvati situaciju iz više uglova, a i osobe i uvijek je spremna da da podršku. Dobar je i savjetnik. U budućnosti druga kašika joj pokazuje sitne zdravstvene problemčiće, ništa zabrinjavajuće”, zaključila je ona.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.