in

Barbarski zločin užasnuo Njemačku: Migrant odrubio glavu 1-godišnjoj bebi, Merkel htjela sve zataškati?!

Pro-migrantska vlada Angela Merkel zabranila je njemačkim medijima izvještavanje o barbarskom zločinu koji uključuje migranta koji je navodno odrubio glavu svojoj jednogodišnjoj bebi na platformi željezničke stanice u Hamburgu

Porodica otete bebe progovorila o otimičarki Merhunisi, javnost zaprepaštena: Opasna je, sutra će oteti drugo dijete!

Prema svjedocima, 33-godišnji osumnjičenik, Mourtala Madou, odrubio je glavu jednogodišnjoj kćeri pred užasnutim mnoštvom putnika na stanici Jungfernstieg, a potom je izbo njegovu njemačku djevojku, majku djeteta, piše Bild.de.

Osumnjičeni je navodno ubo dijete straga, dok je sjedilo u svojim kolicima i rasparao joj je vrat. Zatim je navodno ubo svoju djevojku u prsa prije nego što je pobjegao s mjesta događaja, odbačujući oružje ubostva u kantu za smeće na željezničkom kolodvoru. Kasnije je uhapšen.

Žena, majka četvero djece, kasnije je umrla u bolnici zbog povreda.

Kako javlja Bild, Vlada je dopustila njemačkim medijima da izvještavaju o ubistvu majke, ali pro-migrantska vlada Angela Merkel zabranila je njemačkim medijima da izvještavaju o ubistvu djeteta.

Merkelina vlada posljednjih je mjeseci pod velikim pritiskom u vezi s politikom otvorenih granica koja je odgovorna za dolazak miliona migranata koji se nalaze u Njemačkoj tijekom posljednje tri godine.

Njemačke vlasti također su naredile spriječavanje nezavisnih blogera da dijele osuđujuće snimke.

Kada je Hamburgov bloger Heinrich Kordewiner objavio videozapis na Facebooku i na svom kanalu na YouTubeu, u akciju je krenula policija.

Kordewinerov stan je pretražen od strane policije i njegove stvari su oduzete. Kordewiner kaže da su njegovog sustanara probudili u 6:45 sati tužitelj i policijski službenici koji su tražili pristup njegovm stanu. Kada su odbijeni, prisilno su provalili u kuću bušenjem brava.

Nekolicina članaka mainstream medija, zabrinuta zbog objavljivanja videa, je objavila sve to zbog provedenih policijskih racija, ali nitko od njih ne spominje odrubljenu glavu jednogodišnje djevojčice. Slučaj je potpuno prikrila njemačka vlada.

Međutim, ne mogu zadržati slučaj u tajnosti zauvijek. Činjenica da je jednogodišnje dijete ubijeno odrubljivanjem glave spominje se u objavljenim dosjeima Okružnog suda u Hamburgu. Stefan Frankreports na portalu achgut.com govori o ovome danas.

TRAGEDIJA POTRESLA KOŠARKAŠKI SVIJET Poznati američki košarkaš smrtno je stradao u pucnjavi, ubila ga je policija

VELIK POŽAR NA JADRANU Na terenu desetine vatrogasaca: “Vatre je bilo između kuća”