in ,

Keanu Reeves ima djevojku od 46 godina, pa šta?

OK, ne mogu da isključim da je Keanu Reeves zaista spasio štene. Uostalom, on je previše dobar za ovaj svijet. Ne samo zato što se s poštovanjem bavi ženama, što je zvijezda mimova i vozi metroom: on je pristojan momak a to nije baš nužno pravilo u Holivudu. Volim Reevsa.

To što ga slave sada jer se zabavlja ženom sličnih godina (46) koja se zove Aleksandra Grant me ne iznenađuje, jer se čovječanstvo, upravo tako i slomlilo. Sve je to sranje, a ja volim da objasnim poslednjoj internet stranici da je sve već sjebano ako Keanu Reaves treba da dobije poštovanje zbog toga.

Tokom vikenda, Grant i Reeves su se držali za ruke na crvenom tepihu gala konferencije LACMA u Los Angelesu. Internet je eksplodirao. #KeanuReeves je trendovao na Tviteru a svet je sret́an zbog Johna Vicka, odnosno Reevsa, koji je inače svoj privatni život do sada čuvao vrlo privatnim. Pored hiljade čestitki, mnogi se nadaju da će on konačno početi da stari. Ali u mizoginim prostranstvima Interneta, komentari na pojavu gospođe Grant iskaču brže nego što mogu da izgovorim riječ Matriks. Riječ je naravno o boji kose, licu bez botoksa i zamislite: njenim godinama.

Ima tu svega što bi mizogino srce moglo da poželi, poput šala da Grant izgleda kao Keanova majka. Ali takođe mu se čestita što je sa ženom sličnih godina, neki mu se čak divi “samo zbog stava” a jedan je utvrdio da je Reevsa i bolje da nema “suprugu koja trofej” već “ženu koja je materijal za ženidbu”. Internet je toliko pun seksizma, da ne znam šta je gore od čega.

Jesu li to bespotrebne pohvale koje Reevs dobija ili je u pitanju nevjerovatna sposobnost da “komplimentima” ženi, vrijeđaju druge žene?

Breaking news: Nije za pohvalu kada se muškarci ponašaju “normalno” – to se takođe odnosi i na poznate ličnosti. Dobro, postoje muškarci poput francuskog autora Iann Moik-a. Ranije ove godine rekao je da “nije u stanju” da voli žene u svojim pedesetima. Ali hvaleći Reevsa zbog godina njegovog partnera, legitimišete samu bolest. A to što je toliko poznatih ličnosti u vezi sa mnogo mlađim ženama, ne znači da izuzeci zaslužuju prokletu nagradu za svoj izbor. Nema puno smisla tapšati muškarce po ramenu, jer oni učestvuju u obrazovanju njihove djece, kao i žena.

Usuđujem se i da kažem: da je neka holivudska glumica imala devet godina mlađeg partnera, to bi bilo vrijedno naslova, barem za tračeve koji idu u drugom pravcu – da je “uhvatila piletinu”. Postoji mnogo vrlo dobrih razloga da se Keanu Reeves nazove previše dobrim za ovaj svijet. I da pohvalim Aleksandru Grant, koja je prilično kul umjetnica; Inače, njih dvoje rade zajedno već duži niz godina. Ali biti sa ženom koja nije 20 godina mlađa nije razlog za tapšanje po leđima. Ovo mišljenje sigurno dijeli samnom i Keanu.

(Vice.de)

Koje sume! Evo koliko koštaju lažne diplome u BiH

Vatrena kugla eksplodirala na nebu: Građani u strahu gledali, a prava jeza je nastala kad su vidjeli video