in , ,

NAVIJAČI RAZOČARANI NAKON ZASJEDANJA Završena sjednica Fudbalskog saveza BiH: Zmajevi ponovo nisu dobili novog selektora!

Ima li kraja agoniji koja pogađa fubalsku reprezentaciju BiH

Čelnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine ni danas nisu izabrali selektora našeg nacionalnog tima koji će nas povesti u borbu za plasman na Svjetsko prvenstvo.

U proteklim danima Stručna komisija u sastavu Emir Spahić i Zvjezdan Misimović obavila je razgovore sa šestoricom kandidata te je izvještaj podnijela Komisiji za izbor za selektora.

Razgovori su obavljeni sa Sergejom Jakirovićem, Amarom Osimom, Husrefom Musemićem, Marcom Simoneom, Ivaylom Petevom i Sergejom Barbarezom, a neslužbeno Barbarez i Petev su od Spahića i Misimovića dobili najbolje ocjene.

Međutim, danas članovi Izvršnog odbora nisu glasali o njihovim prijedlozima, a nova sjednica na kojoj bismo konačno trebali dobiti novog selektora zakazana je za 4. januar naredne godine.

Petev, Barbarez ili pak neko treći, saznat ćemo uskoro. Bar bismo trebali, no ne bi bilo iznenađenje i da nakon 4. januara ne znamo ko će voditi Zmjeve u kvalifikacijama za Mundijal – prenosi sportsport.ba.

Teška saobraćajna nesreća u BiH, poginula žena!

Parlamentarci BiH ujedinjeni, zahtjevaju da se što hitnije riješi spor sa RS: Ustavnom sudu BiH zahtjev podnijela 24 državna zastupnika!