in , ,

Poginuo policajac iz BiH, kolege okovane tugom: “Veliki čovjek i veliki gubitak”

Ako o nekom mogu da kažem da je bio ljudska gromada onda je to sigurno Vladimir Miko Vujasinović koji je bio lik i djelo jednog pravog čovjeka

Ako o nekom mogu da kažem da je bio ljudska gromada onda je to sigurno Vladimir Miko Vujasinović koji je bio lik i djelo jednog pravog čovjeka.

Ovako kolegu ronioca, koji je pritom bio planinar i speleolog, a koji je juče nastradao prilikom planinarenja u Kneževu, opisuje kolega Borislav Trninić, predsjednik Ronilačkog kluba “Buk”.

Četrdestešestogodišnjak iz Laktaša, koji je inače pripadnik MUP-a RS, nastradao je prilikom planinarenja u mjestu Živinice, a teren na kojem je spletom nesrećnih okolnosti nastradao, veoma dobro je poznavao.

“Vladimir je bio veliki čovjek i njegov odlazak je naš veliki gubitak. Bio je vrsan planinar, član GSS-a, jedan vrsan sportista, džudista… ma ne znam ni na kojem polju sve nije bio uspješan. Prije svega, bio je veliki čovjek i prijatelj”, rekao je Trninić.

Ističe da se Vujasinović dvije decenije počeo baviti ronjenjem, a osim toga bavio se i planinarenjem kao i istraživanjem stijena.

“On je bio moj učenik te 2000. godine, a na moje zadovoljstvo i sam je kasnije obučavao ronioce, na šta sam bio veoma ponosan. Tada je pripadnik specijalne jedinice policije i akltivan član ronilačkog kluba Buk, a kasnije je formirao svoj klub”, rekao je Trninić.

Naime, on je osnivač ronilačkog kluba “Gnjurac” u Laktašima.

“Poslednji pozdrav prijatelju, drugu, bratu i osnivaču našeg kluba, Vladimiru Vujasinoviću. Hvala ti za sve što si napravio za nas, ostaćeš u najljepšem sjećanju. Vidimo se na boljem mjestu. Ovaj dan posvećujemo tebi i ronićemo opet, sigurno”, napisali su članovi tog kluba – prenose Nezavisne.

Tuga u BiH: Preminula 39-godišnja porodilja, oglasili se iz zeničke bolnice

Teška saobraćajna nesreća u BiH, poginula žena!