in

Zavidovići okovani tugom: Teška saobraćajna nesreća uznemirila grad, ugašen je još jedan mladi život…

Dvadesetdvogodišnji mladić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 3 sata dogodila u ulici Zlatnih ljiljana u Zavidovićima, potvrđeno je iz MUP-a ZDK – piše Faktor.

– U nesreći, koja se dogodila u 2.50 sati učestvovala su vozila “golf 3”, kojim je upravljao vozač I. A. i koji je lakše povrijeđen, te automobil “vw jetta” za čijim volanom je bio M. A. (22), koji je zadobio teške tjelese povrede. On je vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Zavidovići prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje je dežurni ljekar u 4.50 sati konstatovao smrt – potvrdio je dežurni operativni MUP-a ZDK.

Uviđajem na mjestu nesreće rukovodio je dežurni kantonalni tužilac, a obavili su ga pripadnici PS Zavidovići.

U toku je istraga svih okolnosti ove tragedije.

Na području Zeničko-dobojskog kantona sinoć se dogodila još jedna teška nesreća, u kojoj su tri osobe zadobile teške tjelesne povrede.

– Na magistralnom putu M-17, u mjestu Topčić Polje u 1.40 sati dogodila se nesreća u kojoj su učestvovali “golf 4”, kojim je upravljao vozač M. N. iz Zenice koji je teško povrijeđen, kao i dvoje putnika u istom vozilu od kojih je jedno zadobilo teške, a drugo lakše tjelesne povrede. Vozač drugog vozila, također “golfa 4”, čiji su inicijali T. S. iz Zenice zadobio je lakše povrede – kazao je dežurni operativni.

O ovoj nesreći je obaviješten dežurni tužilac, a uviđaj su obavili pripadnici Odjela krim-policije PU I Zenica.

Hrvatski muzičari napravili pjesmu za Bajram: Poslušajte kako zvuči!

Tešnjak Safet Salkanović oduševljava svojim majstorijama: Frulama daruje život, a cijene su prihvatljive za sve!