Bosanci i Hercegovci organizuju druženje u Salzburgu: Upoznajmo se, poštujmo, družimo...

Bosanci i Hercegovci organizuju druženje u Salzburgu: Upoznajmo se, poštujmo, družimo…

Događaji Posljednje

U gradu Salzburgu i okolini se ove subote na datum 7. aprila očekuje lijepo i sunčano vrijeme. Tim povodom vas pozivamo na jedan spontani porodični piknik u park Hellbrunn sa početkom u 12 sati.

Cilj piknika je upoznavanje i druženje bosanskohercegovačkih porodica, kao i zajedničko igranje naše djece. Piknik je neformalan, te su pored porodica sa djecom pozvani i drugi koji žele doći i zajedno se družiti u predivnom parku i njegovoj prirodi.

Ideja je da svako donese ono što želi da jede i pije. Mjesto okupljanja će biti označeno zastavicom na kojoj će pisati BHS. Očekujemo vas

Park Hellbrunn se nalazi na samom ulazu u grad Salzburg iz pravca Anifa prema gradu Salzburgu. Ulaz u park je naravno besplatan. Konkretna adresa je Fürstenweg 31, 5020 Salzburg.

Park raspolaže sa više parking lokacija. Dostupan je i biciklom koristeći pravac Hellbrunner Alle od prirodnomatematičkog fakulteta (Naturwissenschaftliche Fakultät, Herrnau) prem jugu. Može se doći i autobusom, koristeći liniju 25 koja vozi od glavne željezničke stanice (Hauptbahnhof) do Grödig-a.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.