Detalji zločina u BiH sve zaprepastili: Svekar ubio snahu, a razlog je monstruozan!

Neđeljko Popadić (67) iz Sitneša kod Srpca hicima iz pištolja ubio je svoju snahu Ilijanu Popadić (41), majku dvoje djece, a potom se sam prijavio policiji! Zločin se dogodio u nedjelju oko 20 sati u njihovoj porodičnoj kući u Sitnešima.

Kako saznaju Novosti, Popadić je i ranije znao da pokazuje netrpeljivost prema snahi, što je u nedjelju uveče kulminiralo. Bili su sami u kući kada je došlo do svađe tokom koje je Neđeljko uzeo pištolj i na hodniku kuće ispalio tri hica u snahu.
– Nakon ubistva Neđeljko je sam došao da se prijavi u PS Srbac, a sa sobom je donio i pištolj iz kojeg je pucao. Dežurnom policajcu je rekao da je pucao u snahu, i da ne zna da li je još živa, iako joj je u grudi ispalio tri metka – pojašnjava izvor blizak istrazi.

Od porodice se saznaje da je neposredno prije zločina Ilijana telefonom pričala sa svojim suprugom Dragom, koji živi i radi u Njemačkoj. Vidjevši da nešto nije u redu i da mu se supruga svađa sa ocem, on je pozvao kćerku da ode do kuće da vidi šta se dešava.

– Kćerki je rekao da su se njena majka i djed posvađali i da ju je on navodno udario. Kćerka je bila u gradu i odmah je krenula kući. Kada je stigla, zatekla je šokantan prizor – ubijenu majku kako leži na podu u hodniku kuće. Tek kasnije su stigli policija i Hitna pomoć – priča dobro upućeni izvor.

On navodi da je Neđeljko godinama radio u Njemačkoj, te da je povremeno dolazio u Sitneše, u kuću u kojoj je Ilijana živjela sa svojom kćerkom i maloljetnim sinom.

– Prije nekoliko dana se vratio iz Njemačke, ali niko nije mogao da pretpostavi da će napraviti takav zločin. Bilo je svađa i ranije, jer je Neđeljko bio čudan čovjek koji je prema Ilijani bio ili izrazito dobar ili grub – pojašnjava ovaj sagovornik.

Portparol OJT u Banjaluci Maja Đaković Vidović potvrdila je da je Neđeljko Popadić uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo.
Neđeljko Popadić tokom saslušanja u policiji priznao je ubistvo snahe, tvrdeći da je s njom godinama imao problema.

Kako se saznaje, istražiocima je ispričao da mu je smetalo to što se snaja “slobodnije ponaša”, izlazi sa prijateljicama, a da on kod kuće nema ručka, ni vode. Ispričao je i da je tokom svađe ona počela da ga gura i istjeruje iz kuće i tada je na nju pucao.

Tvrdio je da je pištolj imao kod sebe, jer je “imao namjeru da ga skloni”.

(Faktor)

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.