Dragan Čović

Dragan Čović poslao poruku Bošnjacima i napravio haos na Facebooku

Vijesti

Dragan Čović je mudar političar koji često svojim potezima uspijeva iznenaditi sve one koji misle da ga dobro poznaju.

Lider HDZ-a nešto je tako uradio i danas prilikom obraćanja novinarima nakon sjednice Hrvatskog narodnog sabora.

On je nakon svih silnih optužbi na račun Bošnjaka, danas ovom narodu poslao poruku mira i toleranije i rekao je da vjeruje u Bosnu i Hercegovinu.

“Ja sam član Predsjedništva BiH i trenutno predsjedavajući i ja duboko vjerujem u ovu državu sa svim njenim nesavršenostima. Institucije koje su zaprimile taj papir, bavit će se tim papirom. Mogu samo kazati, a i to više nema smisla, da sam preponosan na svojih 62 godine života što god ko o njima mislio. Mislim da je suvišno komentirati dalje”, kazao je Čović.

Tako je ponovo uspio zbuniti javnost koja često izvještava o ovom čovjeku, realno jednom od najozbiljnijih faktora političkog života u našoj zemlji. Nakon ove poruke na društvenim mrežama su stigle brojne reakcije, uglavnom negativne jer ljudi nakon svega teško mopu povjerovato u ono što priča. Jeste li iznenađeni ovom Čovićevom porukom?

Leave your vote

2 razmišljanja na “Dragan Čović poslao poruku Bošnjacima i napravio haos na Facebooku

  1. Civic je Kreten nacionalista i sve sto mu se moze prepisati al samo u interesu samoga njega.Taj debil nije nikad bio čovjek ikakva primijera ni za svoje ni susjede vec egocentrični egoista u najluđem sistemu koji je zahvatio Balkan.Njemu najmanje treba vjerovati kad poklone i komplimente djeli.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.