Nevjerovatna cifra: Otkriveno koliko su Brenin sin i snaha zaradili od svadbe

Zabava

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović odlučili su da pametno iskoriste eure koje su dobili na svadbi i naprave dugoročni plan kako im se novac ne bi izvukao.

Na glamuroznoj svadbi od 900 zvanica mladenci Aleksandra i Filip “zaradili” su oko pola miliona eura i dobili pregršt vrijednih poklona, koji će im olakšati život u svakom pogledu.

Oni su uveliko skovali plan kako će potrošiti taj novac, a savjete su najviše slušali od Filipovog oca Bobe Živojinovića koji je kao glava porodice najuspješniji u baratanju novcem.

Filipovi roditelji Zorica i Boba, kao i njegova maćeha Lepa Brene, kao i Aleksandrini roditelji neće se mješati u njihovu odluku kako će potrošiti novac od svadbe.

– Oni su svi po strani jedino savjetima mogu da utiču na njihovu odluku, međutim sada su se svi povukli dok se ne stišta situacija među mladencima gdje će i kako živjeti. U svakom slučaju Filipova mama Zorica im je rekla da će im finansijski pomoći vezano za nekretninu ukoliko odluče da kupe nešto što premašuje njihov budžet. Istog mišljenja su Brena i Boba, kao i Aleksandrini roditelji i to su im otvoreno rekli da mogu da računaju na njihovu finansijsku pomoć – kaže izvor blizak novopečenim mladencima- prenosi Blic.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.