in

Rada Manojlović spasila Harisu život, iskeširala je veliku sumu novca da bi momka spasila od zelenaša

Pjevač se odao kocki i upao u velike probleme, pa je zbog svakodnevnih prijetnji koje je dobijao sve priznao Radi.

Iako nije ni u kakvoj obavezi da finansira svog dečka, Rada Manojlović je Harisu Berkoviću spasila život tako što mu je dala ogromnu sumu novca da vrati dugove zelenašima.

Pjevač se odao kocki i upao u velike probleme, pa je zbog svakodnevnih prijetnji koje je dobijao sve priznao Radi.

– Haris je prokockao 45.000 eura, pozajmljivao gdje je stigao. Uzimao je novac od zelenaša i sve pare od nastupa davao na kocku. Rada je primijetila da je on u problemu, ali nije znala da je to došlo do te mjere. U jednom momentu shvatila je da se on potpuno promijenio, nije više normalno komunicirao sa njom, a ni sa drugima. Zatvorio se u kuću nigdje nije izlazio. U početku je mislila da je vara, potom je slučajno na njegovom telefonu pročitala prijeteću poruku da će ga zapaliti ako ne vrati novac – kaže dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Tada je Haris otvoreno pričao sa Radom i objasnio joj da je u velikom problemu. Ona se prvo posvađala sa njim i raskinula, rekla mu je da je nepromišljeni klinac, ali emocije su prevladale, pa je ipak odlučila da mu pomogne. Ona već godinama odvaja novac, ne voli da troši na skupe krpice i putovanja, već želi da obezbjedi sebe i svoju porodicu. Kada je čula da treba da iskešira 45.000 eura, nije joj bilo dobro. Postavila mu je ultimatum, ako ga ikad više uhvati da se kocka, pa makar to bila i kladionica, stavlja tačku na njihovu vezu. Haris je obećao da će joj s vremenom sve vratiti, ali ona to ne očekuje, samo joj je bitno da se takve stvari ne ponove. Pokušala je sve da sakrije od oca Radeta, ali nije uspjela. Čovjek kada je saznao, umalo se nije šlogirao, počeo je da plače i da se hvata za glavu. To je jedan od razloga što ne voli Harisa, on razumije da je ljubav slijepa, ali žao mu je što se njegova kćerka muči. Pjeva po bijelom svijetu ne bi li zaradila, a onda novac za koji je stan mogla da kupi da dečku da vrati dugove, prenosi Alo.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA Trump otkrio zašto je naredio likvidaciju iranskog generala i zaprepastio javnost

Saopćili su šta Malčanski berberin radi u zatvoru. Zaista nije normalan