Treba li ovom liku zabraniti fudbal? Karius se obrukao na debiju za novi klub, napravio je nevjerovatan kiks!

Sport

Kada je Liverpool odlučio spiskati pravo bogatstvo na vratara Rome, Alissona Beckera, navijači kluba su odahnuli. Stigao je kapitalac i Karius je morao preseliti na klupu. No, tamo nije dugo izdržao i odlučio je otići iz kluba jer želi biti prva opcija. I tako je sređen odlazak u turski Bešiktaš…

LOŠ POČETAK!

Podsjetimo, Karius je bio pravi tragičar u finalu Lige prvaka kada je može se reći i poklonio titulu Real Madridu. I to sve zbog zaista kobnih pogrešaka. Nove očajne i amaterske pogreške dogodile su se i tijekom priprema Liverpoola pa je bilo svima jasno kako moraju nabaviti novog vratara. Alisson je zasad dokazao da je pravi kapitalac.

I tako, njemački golman bacio se u novu pustolovinu. Izabran je Bešiktaš te se tako maknuo od ponekad morbidnih engleskih medija koji su ga redovito sprdali mjesecima. No, početak u dresu Bešiktaša baš i nije bio idealan. Bešiktaš je u četvrtom kolu turskog prvenstva gostovao kod Bursaspora i vodio 1:0, a Karius je sjajno obranio siguran gol Allana.
A onda u 86. minuti Bešiktaševom stoperu Domagoju Vidi bježi suparnički napadač Diafra Sakho, koji ga je nadmudrio, utrčao ispred njega, i u mrežu poslao ubačaj Yusufa Erdogana s lijeve strane.

Karius mu je pri tome asistirao lošim čitanjem igre, odnosno tako što je prvo krenuo prema igraču koji mu je išao u susret, a zatim zastao. A tako nije napravio ništa. Niti je presjekao ubačaj, jer je ostao prekratak, a s obzirom na to da je izašao s gola, nije mogao ni obraniti šut.

Utakmica je završila 1:1, a Kariusov i Vidin klub nakon četiri kola ima sedam bodova, pet manje od vodećeg Kasimpaše.

Snimak pogledajte ovdje.

Leave your vote