Udruženje građana “Civilne žrtve rata” Doboj-Jug organizuje “Marš mira” za Tešanjku

Tešanjka
Udruženje građana “Civilne žrtve rata Doboj-Jug” organizuje “Marš mira” za Tešanjku.

I ove godine UG CŽR Doboj Jug organizuje “Marš mira” koji kreće ispred općine Doboj-Jug u Matuzićima u 15:30h u ponedjeljak (08. 10. 2018. godine) i put se nastavlja magistralnim putem prema Tešanjci gdje će se sudjelovati u polaganju cvijeća na spomen obilježje na Tešanjci.

“Molimo građane općine Doboj Jug kao i građane susjednih općina i sve članove udruženja CŽR da prisustvuju maršu mira i da na ovaj način odamo počast stradalima aviobombardovanja Tešanjke kao i da pružimo utjehu njihovim porodicama.

Svi zainteresovani koji žele da učestvuju u Maršu mira za Tešanjku obavezni su doći ispred općine Doboj-Jug najdalje do 15:30h a za prijavu za učešće pišite u inbox ili nas pozovite na broj telefona: 061-358-111

Oni koji se budu prijavili na vrijeme, dobit će majice sa logom ” I DJECI NAŠE DJECE, da se ne zaboravi, Tešanjka 08.10.1995., također će za sve učesnike biti obezbijeđen sendvič i voda kao i prevoz nazad po završetku marša.
Dragi građani, prijatelji i poznanici izađite sa nama, prošetajte i time odajte počast žrtvama aviobombardovanja na Tešanjci. Hvala”, saopćeno je iz Udruženja građana “Civilne žrtve rata Doboj-Jug”.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.