in ,

PA JE LI MOGUĆE DA JE OVO NAPISALA? Hrvatska političarka Vučiću poslala pismo, ovo mu se neće NIKAKO svidjeti…

Poslanica u Evropskom parlamentu i potpredsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić uputila je pismo srpskom predsjedniku i premijerki Srbije.

Kako javljaju hrvatski mediji, razlog njenog obraćanja Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić je odluka suda u Haagu da se funkcionerima SRS-a ipak sudi u Haagu.

Istom odlukom, sud u Haagu je izdao i nalog za hapšenje Vjerice Radete i Petra Jojića.
“Radeta i Jojić optuženi su za nepoštovanje suda jer su u slučaju protiv Vojislava Šešelja prijetili i pokušavali da podmite svjedoke. Prema zaključku Višeg suda, Srbija nema obavezu izručivanja okrivljenih za nepoštovanje suda i uticaj na svjedoke, dok je Radeta novinarima izjavila da dobrovoljno neće otići u Haag te time bacila rukavicu srpskom predsjedniku Vučiću i premijerki Brnabić.

“Gospodine Vučiću i gospođo Brnabić – sada ste vi na potezu! Jeste li zaista predani međunarodnim pravnim obavezama i želite li zaista Srbiju čim prije vidjeti u Europskoj uniji? Koliko su vam u stvarnosti važna poglavlja o pravosuđu i temeljnim ljudskim pravima, te o slobodi, sigurnosti i pravdi”, upitala je Ruža Tomašić!?

Slučaj koji je uzdrmao BiH… Iza muškarca kojeg je ubio policajac ostalo troje djece!

NEVIĐENA TUGA U BIH Preminuo 26-godišnji mladić: “Bio je primjer za svakog od nas…”