Rada Manojlović ispunila ocu veliku želju: Potrošila je 50.000 eura, svi su oduševljeni ovim potezom!

Zabava

Mlada folk zvijezda Rada Manojlović oduvijek je sa ponosom isticala kako voli svoje seljačko porijeklo, te da ga se ne bi nikada odrekla.

Pjevačica je odrasla u selu Četereže čiji su mještani takođe sretni što imaju predstavnicu sela kakva je Rada, a ona redovno odlazi u rodni kraj gdje slobodno vrijeme provodi sa sestrom Majom i ocem Radetom.

Manojlovićeva je riješila da maksimalno sredi porodičnu kuću i imanje koje tamo ima, te da svom ocu omogući najbolje uslove za život i rad. Nakon renoviranja na imanju, na red su došle i druge stvari. Pjevačica je prije nekoliko dana kaparisala jedan skupocijeni traktor kojim želi da obraduje oca.

“Rada mnogo nastupa i nije tajna da je njena cijena daleko veća nego što njene koleginice uzimaju za nastupe. Ipak, ona nije od onih koje po svaku cijenu novac troše na krpice i cipele, već odvaja sa strane kako bi mogla da pomogne porodicu. Više puta je i sama isticala da joj materijalne stvari ništa ne predstavljaju, a da je najsretnija kada može nešto da kupi svom ocu i sestri”, kaže izvor i dodaje:

“Njen otac Rade je veoma vrijedan čovjek. Sve poslove na imanju obavlja sam i ne voli kada mu se drugi miješaju u to. Ipak, Rada je odlučila da ga obraduje jednim poklonom za koji je sigurna da će ga ostaviti bez teksta. Kako u Četerežu ima stari traktor koji više od deceniju vozi, ona je riješila da mu kupi novi”, otkriva izvor.

Manojlovićeva je prije nekoliko dana posjetila jedan salon u kojem se prodaju traktori i riješila da odriješi kesu.

“Svi zaposleni su bili iznenađeni kada su prepoznali Radu. No, kako je ona sa svima neposredna i ne ponaša se kao zvijezda odmah im je objasnila da je došla kako bi kupila traktor za oca. Radnici su joj sa oduševljenjem pritekli u pomoć i pokazali joj nekoliko modela. No, Rada im je kroz osmijeh objasnila da se ona slabo razumije u traktore, te da bi najbolje bilo da joj oni preporuče. Kako je rekla, cijena joj nije važna”, otkriva izvor koji dodaje da je odluka pala na jedan od skupljih traktora.

“Zaposleni su joj predložili jedan od najprodavanijih modela za manja poljoprivredna domaćinstva, koji košta 50.000 eura. Rada se našalila sa njima i rekla da od svega što su joj ispričali o modelu koji kupuje, njoj se najviše dopada svijetlo plava boja traktora. To je svima bilo simpatično i smiješno, a Manojlovićeva je ostavila kaparu za traktor i kroz nekoliko dana će ova mašina biti dopremljena u Četereže, a Rada će u međuvremenu isplatiti cijelu sumu. Nema sumnje da će njen otac Rade biti presrećan”, kaže izvor.

Leave your vote