Tetka otete bebe

Strašni detalji jezivog slučaja kod Sarajeva uznemirili BiH: Beba koja je oteta ima 10 dana, otmičarka zaključala tetku u kupatilu i istrčala s novorođenčetom

Posljednje Vijesti

Nakon prijave građana u Hadžićima, iz porodice nestale bebe potvrđeno je da se radi o otmici te da je lažna patronažna sestra ušla u stan roditelja da bi, kako je kazala, pregledala bebu.

Strahota kod Sarajeva, svi su na nogama: Žena u bijelom mantilu sa maramom na glavi otela novorođenče staro deset dana!

Unutra se s muškim novorođenčetom starim 10 dana nalazila tetka Nađa Mehdi. U jednom momentu lažna patronažna sestra zgrabila je bebu i istrčala vani, gdje ju je čekao saučesnik u automobilu, nakon čega su pobjegli.

Kako javljaju mediji, lažna medicinarka iskoristila je priliku kada je tetka bila u kupatilu da ukrade dijete i pobjegne. Ona je tetki kazala da je u kupatilu nešto prosula te da to treba počistiti.

Kada je nesretna tetka krenula u kupatilo, lažna patronažna sestra ju je zaključala i pobjegla s djetetom. Majka djeteta nije bila prisutna kada se otmica dogodila, jer je otišla u Općinu da prijavi bebu, jer njen suprug nije mogao dobiti slobodan dan na poslu.

Potresne ispovijesti svjedoka otmice bebe kod Sarajeva: Misteriozna žena sa maskom na licu i maramom na glavi prevarila cijeli komšiluk

Otmičarka je, prema prijavi, visoka oko 160 centimetara te je na licu imala medicinsku masku, stara je oko 35 godina.

Roditelji Jasmina i Kenan Ismailovski se trenutno nalaze u policiji, gdje daju izjave. Opis otmičarke proslijeđen je svim policijskim patrolama na području Sarajevskog kantona te je pokrenuta opsežna potraga za djetetom.

Podsjećamo, nesretni slučaj desio se u Igmanskoj ulici u Hadžićima – javlja Avaz.

Leave your vote

1 razmišljanje na “Strašni detalji jezivog slučaja kod Sarajeva uznemirili BiH: Beba koja je oteta ima 10 dana, otmičarka zaključala tetku u kupatilu i istrčala s novorođenčetom

  1. Fala bogu da je pronadzena beba ipoliciji sto su je nasli sad je strpajte uceliju otu ludacu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.