in , ,

Aleksandar Vučić zabrinut zbog zdravstvenog stanja Milorada Dodika: “Čujem se s njim tri puta dnevno, stanje nije idealno”

“Poslali smo dr Stevanovića u Banja Luku, na konsultacije s tamošnjim ljekarima. Dodiku želim dobro zdravlje”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da se predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji je zaražen virusom korona, dobro drži, da njegovo stanje nije idealno, ali nije ni užasno.

Priznao je da je zabrinut. Vučić je rekao da se Dodik nalazi u Banja Luci, ali da može svakog trenutka, ukoliko bude potrebe, da bude prebačen u Beograd.

“Poslali smo dr Stevanovića u Banja Luku, na konsultacije s tamošnjim ljekarima. Dodiku želim dobro zdravlje. Nisam ljekar, za stručne analize… On se dobro drži, ali nije stanje idealno, nije onako kako bismo mi voljeli, ali nije ni užasno”, rekao je Vučić.

“Pratimo njegovo stanje, ja se čujem s njim tri puta dnevno… On će imati najbolju njegu i sve što budemo mogli da uradimo, uradit ćemo. U svakom trenutku smo spremni, ako bude potrebe, da Dodika primimo u Beogradu”, zaključio je Vučić.

Čitajte i ovo: KLUPKO SE ODMOTAVA: Savjetnik Milorada Dodika otkrio porijeklo “IKONE”?!

Najbolji gitarista 2020. godine Igor Paspalj: “U moru turobnih vijesti ove godine, drago mi je da se mediji interesuju i za umjetnost”

Penzioner iz BiH već 15 godina brine o dva medvjeda koje je spasio nakon što im je ubijena majka